Μεγάλη δυσαρέσκεια στο κύκλο των εκδοτών

28 Ιουλίου 2010

apple.jpgΔυσαρεστημένοι είναι οι μεγαλοεκδότες από την νέα κυβέρνηση, και από τον ίδιο των Πρωθυπουργό, καθότι τον τελευταίο καιρό, τους έχει σε απόσταση, δείχνει να μην τους έχει ανάγκη.

Και αυτό γιατί, ο Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός είναι φανερό πως έχει πάρει γραμμή από την νέα τάξη πραγμάτων, να δίνει συνεντεύξεις κυρίως (για να μην πω αποκλειστικά) στον ξένο τύπο, όπως και στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια του εξωτερικού, τα οποία είναι μπλεγμένα με την λέσχη Bilderberg, των τραπεζιτών και όχι μόνο.

Την ίδια γραμμή ακολουθεί και ο Υπουργός Οικονομικών τον οποίον μάλιστα εμπλέξουν για την συμμετοχή του στην πώληση του ΟΤΕ, επί Πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, και πρόσφατα επί Υπουργίας Οικονομικών  Γ. Αλογοσκούφη επί ΝΔ, όπου ο νυν Υπουργός Οικονομικών ήταν μεγάλο στέλεχος του ΟΤΕ, υπογράφοντας την μεταβίβαση των μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telecom.

Τον κατηγορούν επίσης και για την σκληρή γραμμή που ακολουθεί για τον Ελληνικό λαό, με εντολές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και της λέσχης Bilderberg, όπου και πήρε μέρος στην μυστική συνεδρίαση τον περασμένο Ιούνιο στην Ισπανία.

Σε μια από τις συνεδριάσεις της αμαρτωλής αυτής λέσχης προ ετών επί κυβερνήσεως των ΗΠΑ Ronald Reagan είχε προσχεδιαστεί η σημερινή κρίση των τραπεζών ανά τον κόσμο με τα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά τοξικά ομόλογα και είναι μόνο η αρχή.

Μ΄ αυτόν τον τρόπο πέρασε στα χέρια των ισχυρών η περιουσία της Ελλάδος, ισοπεδώνοντας το Ελληνικό σύνταγμα, και καταντώντας ρακοσυλλέκτη τον Ελληνικό λαό.

Τα παραπάνω γεγονότα είναι με στοιχεία τα οποία κάποιοι προσπάθησαν επιμελώς να κρύψουν.

Όμως “Ουδέν κρυπτόν από τον Ελληνικό λαό”.

Το βέβαιο είναι ότι η δυσαρέσκεια των μεγαλοεκδοτών θα αλλάξει την στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση,υστέρα και από την ραγδαία πτώση των διαφημίσεων και των πωλήσεων των έντυπων τους.

.