Σε σύγκρουση οδηγεί τις εξελίξεις η κυβέρνηση

29 Ιουλίου 2010

Είναι πλέον βέβαιο πως η κυβέρνηση Παπανδρέου – ΔΝΤ οδηγεί τη χώρα σε εσωτερική σύγκρουση.

Η αδιαλλαξία, τα σκληρά μέτρα αλλά και η πρόσφατη “σύγκρουση” της κυβέρνησης με τους ιδιοκτήτες φορτηγών – βυτιοφόρων, οδηγούν ξεκάθαρα πλέον σε σύγκρουση.

Η αρχική (και συνήθης) θέση της κυβέρνησης και των παπαγάλων της, με την απόδοση ευθύνης στους απεργούς, προκειμένου να στρέψουν απεργούς και λαό σε αντιπαλότητα, απέτυχε.

Δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης που υπάρχει στην οικονομία (όλοι πλέον γνωρίζουν πως η αναδιάρθρωση είναι αναγκαία όσο ποτέ), η κυβέρνηση αποφάσισε να περάσει σε μεθόδους που δεν συνάδουν με δημοκρατίες και δημοκρατικά πολιτεύματα, αλλά αντιθέτως ταιριάζουν “γάντι” σε καθεστώτα και πρακτικές που καμία σχέση δεν έχουν με τα δικαιώματα των πολιτών, με Συντάγματα και άλλους δημοκρατικούς θεσμούς.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, διαπιστώνοντας το αδιέξοδο, επιχειρεί να συγκρουστεί με τον λαό. Και η σύγκρουση αυτή αποσκοπεί στο να μπορέσει να διαφύγει των τεράστιων και εγκληματικών πολιτικών ευθυνών της, επιρρίπτοντας ταυτόχρονα τις ευθύνες για τα δυσάρεστα αποτελέσματα της σύγκρουσης στον ελληνικό λαό.

Εδώ και ημέρες δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, παραδόξως, αναφέρονται στην ελληνική οικονομία που “καλυτερεύει” και δείχνει σημάδια επανάκαμψης!!!

Τα δημοσιεύματα αυτά ακολουθούνται από δηλώσεις που γίνονται από μέλη της ελληνικής κυβέρνησης (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου), αλλά και από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, που προσπαθούν να εμφανίσουν μία ελληνική οικονομία που ανορθώνεται(!!!) χωρίς όμως τα οικονομικά στοιχεία να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

 Ακόμη και το ΔΝΤ δήλωσε πως τα πράγματα καλυτερεύουν, αν και χρειάζεται να δοθεί προσοχή σε μερικά σημεία…

 Η “εικόνα”, όμως, της ανάκαμψης αν και επίπλαστη, θα λειτουργήσει ως άλλοθι των κυβερνώντων στην περίπτωση που υπάρξει σύγκρουση με τον ελληνικό λαό, στον οποίο θα τρέξουν να επιρρίψουν την ευθύνη του χάους που θα υπάρξει.

Φυσικά, η ευρωπαϊκή δύναμη καταστολής εξεγέρσεων βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Ιταλίας, ενώ οι αστυνομικές διευθύνσεις σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται και εκπαιδεύονται καθημερινά σε σενάρια “εξέγερσης”.

 Μίας “εξέγερσης” που η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνει, σε χρόνο που η ίδια -προφανώς- έχει επιλέξει.

 Τι θα φέρει μία “εξέγερση”; Το χάος… Τι άλλο;

Το άλλοθι στους κυβερνώντες πως αυτοί τα πήγαιναν καλά, αλλά κάποιοι χάλασαν όλο το έργο τους… Τι άλλο;

 Ένα πολίτευμα που θα καταπατήσει -στο όνομα της τάξης και του καλύτερου αύριο- όλα τα δικαιώματα των πολιτών.

Μία “εξέγερση” στημένη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των κυβερνώντων, που θα επιχειρήσουν να πάνε προς την έξοδο κινδύνου (εάν η “εξέγερση” τους φύγει από τον έλεγχο) έχοντας ήδη το άλλοθι της “καλής τους εργασίας” (προς όφελος τίνων ΄’αραγε;), ενώ εάν όλα πάνε “σύμφωνα με το σχέδιο”, τότε ο τόπος και οι πολίτες θα γνωρίσουν μία μορφή εξουσίας, που θα φόβιζε ακόμη και τον Χίτλερ…

Η πείνα, ίσως θα είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσουν οι έλληνες πολίτες…

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ελέγχοντας τα ΜΜΕ, θα επιχειρήσει την πλήρη άλωση των πάντων… Εξάλλου, οι εξελίξεις στο Ιράν και η απόφαση που έχει ληφθεί για αμερικανική και ισραηλινή επέμβαση, θέλουν ηρεμία στην υπόλοιπη, ευρύτερη, περιοχή…

 Και να μην ξεχνάμε, πως μέσα σε όλα αυτά, αλλάζει και το μνημόνιο από τις αρχές Αυγούστου…

πηγή:Κωνσταντίνο-kostasxan

.