Έρχεται το μεγάλο σχήμα της χρονιάς

22 Οκτωβρίου 2010

apokleistiko.gifbuzuki.jpgΟι τρεις καλλιτέχνες Γιάννης Πάριος, Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Οικονομόπουλος θα διασταυρώσουν της φωνές τους, στην πίστα του νυχτερινού κέντρου “Fever” των Αθηνών.

Για το πρωτοκλασάτο αυτό σχήμα οι υπογραφές και οι προκαταβολές έπεσαν από την μεριά του επιχειρηματία, και για τους τρεις καλλιτέχνες.

Αναμφίβολα ο κόσμος θα απολαύσει ένα αχτύπητο καλλιτεχνικό σχήμα, που θα είναι για όλα τα γούστα, από τον ερωτικό Γιάννη Πάριο, τον γκραντ λαϊκό Σταμάτη Γονίδη, και τον νέο και ωραίο λαϊκό Νίκο Οικονόμοπουλο. Θα καεί η νύχτα της Αθήνας.

Η έναρξη προγραμματίζεται για τα μέσα ή, τέλη Νοεμβρίου 2010 και με τη τιμή της φιάλης έκπληξη,¨η καλύτερη”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου “Fever”.

Υπάρχει δε μια πιθανότητα το πρόγραμμα με τους τρεις καλλιτέχνες ο επιχειρηματίας να το ανεβάσει και στην Θεσσαλονίκη για το Πάσχα του 2011.

Μένει να δούμε με πιο επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης θα γίνει η συνεργασία.

Έπειτα από έγκυρες πληροφορίες του Ελληνικού Φαινομένου, τα σχέδια του επιχειρηματία άλλαξαν για το “Fiver” και το “Fix”, οπότε ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανίχεται στο “Fix” μαζί με τον Νίνο. Έναρξη του προγράμματος θα είναι η 12η Νοεμβρίου, και στο “Fiver θα εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος με τον Σταμάτη Γονίδη. 

.