Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι πια στην ζωή

19 Οκτωβρίου 2010

stayros.jpgΟ λαϊκός μας βάρδος Δημήτρης Γεωργόπουλος ,άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (19 Οκτωβρίου 2010) τις πρωϊνές ώρες, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσ/νίκης από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, αφού για πολλά χρόνια ταλαιπωρείτο από την ασθένεια των πνευμόνων.

Υπήρξε ένας εκ των καλυτέρων λαϊκών τραγουδιστών, και βιρτουόζος του μπουζουκιού, βοηθώντας  συνάμα  πολλούς καλλιτέχνες ,σήμερα δε, μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, ακόμα δίδαξε, μπουζούκι σε πολλούς νέους καλλιτέχνες.

Ο αείμνηστος Δημήτρης Γεωργόπουλος ήταν προσκεκλημένος του δημοσιογράφο Νίκου Βάνη το έτος 2002 στο Ράδιο Σπορ 98,7 FM της Θεσσαλονίκης , στην καλλιτεχνική εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο”, όπου είχε μιλήσει για την καριέρα του, την Ελληνική διασκέδαση και το τραγούδι γενικότερα.

Από την δισκογραφική εταιρεία Vasipap ο εκλιπών καλλιτέχνης κυκλοφόρησε τέσσερις δίσκους,

Ο πρώτος με τίτλο “Υπογράφω”,ο  δεύτερος με τίτλο “Τα μάτια λένε την αλήθεια”, τρίτος με τίτλο “Νοιάζομαι” και ο τελευταίος με  τίτλο “Μυστικά σ΄ αγαπώ”, συμπεριλαμβάνει 10 τραγούδια:

1) “Στο μυαλό ενός άνδρα”,

2) “Λες, λες και δε δεν λες”,

3) “ Εγωίστρια”,

4) “Του χωρισμού το αντίο”,

 5) “Μυστικά σ΄ αγαπώ”,

 6) “ Γύρνα πάλι”,

7) “Να σε δω να κλαις”,

 8) “Βγες να σ΄ ακούσω”,

9) “ Με θέλεις πολύ”,

10) “Διπλή ζωή”.

Το ενεργητικό του ήταν  εμπλουτισμένο με πολλά λαϊκά τραγούδια στα τόσα χρόνια πορείας του στο καλλιτεχνικό χώρο.

Έχει τραγουδήσει στα νυχτερινά κέντρα Θεσσαλονίκης: “Πολιτεία”, “ Καν – Καν”, “Τέντα”, “Μιράζ”, και σε πολλά των Αθηνών.

Το Ελληνικό Φαινόμενο και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Φίλε μου Δημήτρη, να έχεις καλό ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων !!!!!

.