Ο Π.Ψωμιάδης με το πλούσιο τραπεζώμα

20 Οκτωβρίου 2010

ekloges.jpgsfoliatoidpic03.jpgΠάνω από 150 δημοσιογράφοι ήταν καλεσμένοι του Νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψηφίου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη , σε γνωστο εσιατόριο, στην  περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Και βέβαια, όχι για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του, άλλα για να τους δελεάσει με το πλούσιο τραπέζι που τους πρόσφερε, αποτελούμενο από κρέας, ψάρι, χωριάτικες σαλάτες, τσίπουρο, ούζο, και κρασί, ώστε να έχει και τον τύπο με το μέρος του.

Όμως, ορισμένοι δεν πήγαν στο τραπέζωμα του Νομάρχη, σνομπάροντας έτσι όχι το φαγητό που τους προσέφερε, αλλά για τα έργα και τις ημέρες του.

 Δεν θα πρέπει να ξεχνά ο κύριος Νομάρχης, και υποψήφιος περιφερειάρχης, το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την μετακίνηση των παιδιών με ειδικές ανάγκες, με αποτέλεσμα τα παιδιά αυτά επί πολύ καιρό δεν πήγαιναν στο σχολείο, λόγω ελλείψεως μεταφοράς τους. Μια πράξη ασυγχώρητη,

που μετά από πολλές παρεμβάσεις και αγώνα των γονέων, όπως και δημοσιογράφων το θέμα τακτοποιήθηκε.

Αξίζει να τονιστεί ακόμα, ότι εάν δεν υπήρχαν οι λιγοστές παρεμβάσεις δύο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , και δύο δημοσιογράφων της πόλης, ώστε να φτάσουν μέχρι τον πρωθυπουργό την υπόθεση, το πρόβλημα ακόμα θα παρέμεινε άλυτο.

Όσο για το τραπέζωμα ,τέτοια να γίνονται. Άιντε και καλή χώνευση στον υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Μετά ώμος τις εκλογές ας μην τους ξεχάσει παντελώς!! Διότι, αυτή είναι μια συνήθως πρακτική των πολιτικών, ανεξαρτήτως κόμματος, να μην σηκώνουν όχι μόνο τα τηλέφωνα μετά τις εκλογές αλλά , ούτε στα e-mail των δημοσιογράφων δεν απαντούν , κυρίως των πολιτών, και αυτό υσχεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς, τους Γραμματείς και φαρισαίους, Νομάρχες, Δημάρχους, ακόμα και τους Δημοτικούς και Νομαρχιακούς συμβούλους.

Ενώ η χώρα μας αντιγραφεί τα πάντα από την Αμερική ,ωστόσο σε θέματα επικοινωνίας δεν μπορούν (;;),δεν θέλου (;;;) να αντιγράψουν   το φωτηνό παράδειγμα ,των Προέδρου της Αμερικής και το επιτελείο του, που απαντούν σε κάθε πολίτη και σε κάθε δημοσιογράφο τόπιο, ξένο (μικρός μεγάλος δεν παίζει κανένα ρόλο) μέσα σε 24 ώρες, εντούτοις οι δικοί μας αντιγράφουν όλα τα άχρηστα , γι΄αυτό και δεν είναι αποτελεσματική. ΕΛΕΟΣ !!!!!!!

Τους χιλιάδες ανέργους της πόλης, πότε και ποίος θα τους τραπεζώσει;;;

.