Ραντεβού με τους φίλους

20 Οκτωβρίου 2010

kostas-gkoulekas.jpgΟ υποψήφιος Δήμαρχος Θεσ/νίκης Κώστα Γκιουλέκας Θα συναντηθεί με φίλους ,όπου ολοί οι πολίτες της πόλης είναι καλεσμένοι την Παρασκευή  22 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 10:30 το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο “Ρόδον όπως παλιά”, απέναντι από το FIX.

Θα τους μιλήσει, τι προγραμματίζει  να κάνει, εάν εκλεγεί  ώς Δήμαρχος για τον κλάδο της διασκέδασης, μια και περνά μεγάλη κρίση, και το μέτρο που θα εφαρμόσει όσο αφορά τις άδειες των νυχτερινών κέντρων, ώστε να μπορούν οι επιχειρηματίες που απασχολούν πολλούς εργαζομένους, να έχουν την καλύτερη μεταχείριση από τον Δήμο.

Ευχόμεθα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστα Γκιουλέκας ,εφόσον εκλεγεί, όλα αυτά να τα κάνει και  πράξη, να μην μείνει μόνο στα λόγια.

Όπως πληροφορούμε,  η συνάντηση  προβλέπετε να  έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς  η  Ελληνική διασκέδαση , αφορά όλους ,είναι μεγάλο κομμάτι από την  κουλτούρα και τον πολιτισμό μας, παρόλο που το Ελληνικό κράτος εδώ και χρόνια το πρώτο που έχει στο στόχαστρο, είναι η διασκέδαση, κυνηγώντας πάντα τα νυχτερινά κέντρα.

 

.