Το μπάχαλο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο συνεχίζεται για την στέγη των φοιτητών

22 Οκτωβρίου 2010

Μετά το δημοσίευμα διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, την Υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, άλλα και σ΄ όλα τα κόμματα ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, της τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno και κατόπιν του εκτενούς ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη, και  των πολλών e-mail που έστειλε ο ίδιος προς όλους τους κρατικούς φορείς, για το θέμα αυτό.

Διαπιστώθηκε πως η Πρυτανεία του Ιονίου Πανεπιστημίου, και το Υπουργείο Παιδείας, δεν απαντούν στις επανειλημμένες οχλήσεις του δημοσιογράφου, προς το Υπουργείο Παιδείας στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Βασίλειο Κουλαΐδη, στον υπεύθυνο καθηγητή του Υπουργείου για θέματα Ανώτατης Παιδείας κύριο Παπάζογλου και ουδείς  είχε την ευθιξία και την υποχρέωση να απαντήσει.

Ερωτώ λοιπόν τον Πρωθυπουργό, με την λεγόμενη ψεύτικη, θεωρητική, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που θα απαντά στα αιτήματα του κάθε πολίτη σε χρόνο μηδέν, είναι ένα όνειρο θερινής νυχτός, για τον ίδιο και την κυβέρνηση του;;

Φαίνεται ότι από τα πολλά ταξίδια που κάνει ο Πρωθυπουργός με τα λιαρ τζετ, έχει κολλήσει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, και δεν δουλεύει τίποτα.

Ύστερα από έρευνα του δημοσιογράφου, αλλά και πολλές καταγγελίες φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου που δέχθηκε το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno,  το θέμα της στέγης έγινε επιλεκτικά από την Πρυτανεία και το Υπουργείο, στο να έχουν στέγη μόνο τα 200 παιδιά που ανήκουν στην ΠΑΣΠ, και οι υπόλοιποι των άλλων κομμάτων, αλλά και πολλών ανένταχτων να μείνουν εκτός, παρ΄ όλο που τηρούν όλα τα αυστηρά κριτήρια.

Είναι αυτονόητο ότι απάντηση δεν θα πάρουμε και πάλι.

Ωστόσο, ο Ελληνικός λαός που  πληρώνει πολύ ακριβά το τίμημα της κατοχικής κυβέρνηση – ΔΝΤ ,( αλλά και την μαφιόζικη Ευρωπαϊκή Ένωση, με επικεφαλής τον κύριο Μπαρόζο, γνωστό από τα παλιά και θερμό υποστηριχτή της νέας τάξης πραγμάτων)ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

.