Έχασαν τον ύπνο τους οι Έλληνες πολιτικοί

29 Νοεμβρίου 2010

wikileaks1.jpgMετά από τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας wikileaks και υο διεθνή Τύπο, βασιζόμενη  σε χιλιάδες απόρρητα αμερικανικά διπλωματικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν , αναφέρονται  ακόμα και στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με αναφορές στην εξωτερική πολιτική που ακολούθησαν, έχασαν τον ύπνο τους οι Έλληνες πολιτικοί.

Και ερχόμαστε στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, η οποία δεν μπόρεσα να δώσει λύση στο Σκοπιανό, διότι δεν την άφησαν οι πολλές παρεμβάσεις του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, άλλα  δεν άρεσε στους Αμερικανούς και η συμμαχία που προσπάθησε να κάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, με τους Ρώσους για τους αγωγούς αερίου, όπως και για αγορά πολεμικού υλικού.

Επίσης και  στο θέμα της Θράκης θα είχαν πρόβλημα οι Αμερικανοί με την παρουσία των Ρώσων, καθώς  δεν θα μπορούσαν να παίξουν  παιχνίδι με την Τουρκία.

Για την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης ο συγκεκριμένος ιστότοπος wikileaks αναφέρεται στο ρόλο που έπαιξε Αμερικάνικο Προξενείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο βοηθούσε τους ψευτομουφτήδες, αλλά και το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής , ξεσηκώνοντας τον Μουσουλμανικό πληθυσμό.

Η wikileaks κάνει  αναφορά ακόμα και  στην τωρινή κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, ότι είναι πιο ενδοτική στις απαιτήσεις των Αμερικανών. Αναφέρει για τον διπλό παιχνίδι της Υπουργού Εξωτερικών επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή, κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη η οποία ήταν πολύ ενδοτική στα εθνικά μας θέματα.

Αναφέρεται και στα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008, όπου μυστικές υπηρεσίες είχαν διεισδύσει στους τότε διαδηλωτές, οι οποίες αυτές ήταν που προξένησαν τις τεράστιες ζημίες στο κέντρο της Αθήνας, και τις κλοπές της Ελληνικής περιουσίας, διότι τα κλοπιμαία έφευγαν κατά καραβάνια στην Αλβανία και τις άλλες Βαλκανικές χώρες.

Αυτή είναι μια πρώτη γεύση του συγκεκριμένου ιστότοπου, από τον οποίον πολλά έχουμε να διαβάσουμε.

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα σας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα!!!!!!!!

.