Αυτός είναι ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης

25 Νοεμβρίου 2010

Ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης,Γιάννης Μπουτάρης μας δουλεύει όλους μ΄ αυτά που λέει, έχει ξεκουτιάνει το μυαλό του;;; Ή το πολύ κρασί τον έχει επηρεάσει;;;

Εξελέγη Δήμαρχος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, της Ντόρας Μπακογιάννη, των Οικολόγων Πράσινων και των 5.000 λαθρομεταναστών που τον ψήφισαν. Πως είναι δυνατόν να  ορκίστηκαν οι λαθρομετανάστες την Παρασκευή, πήραν άλα τα απαραίτητα έγγραφα για  την Ελληνική υπηκοότητα, και την Κυριακή των εκλογών (7 & 14 Νοεμμβρίου ) ψήφισαν καμαρωτοί.

Γι΄ αυτήν την περίπτωση ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης πραγματοποίησε εκτενές ρεπορτάζ.

Για  το μέγα θέμα αυτό όλοι σιωπούν, κανείς δεν απάντησε, ούτε η κυβέρνηση, αλλά ούτε και τα υπόλοιπα κόμματα.

Ο κύριος Μπουτάρης είναι γνωστός επιχειρηματίας, τις περισσότερες επιχειρήσεις που είχε, όπως π.χ

1) Την Αθηναϊκή ζυθοποιία την έβαλε μέσα και έπειτα την πούλησε σε πολυεθνική εταιρεία,

2) Η μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία αποκλειστικής διανομής ποτών στην Ελλάδα και αυτή πουλήθηκε σε ξένους επενδυτές.

3) Η Ελληνική μπύρα “Μύθος” και αυτή πουλήθηκε.

Τώρα πια του έχουν μείνει μόνο κάτι αμπελώνες , και η Μη κυβερνητική περιβαλλοντολογική εταιρεία “Αρκτούρος”, για την διατήρηση της άγριας ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος, και την προστασία της καφέ αρκούδας, που έλαβε εκατομμύρια Ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό κράτος, για να διατηρεί στο Νυμφαίο μόνο 200 αρκούδες.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

Τι Βατοπέδι και πράσινα άλογα!!!!.

Ο κύρος Μπουτάρης δεν μπόρεσε να διοικήσει της δικές του επιχειρήσεις, πως θα μπορέσει θα διαχειριστεί έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, όπως είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης;; Εάν είναι δυνατόν!!!!!!!

Όσο δε για την αναφορά του, ότι θα κάνει τζάμι στο κέντρο της πόλης, και τον παραλληλισμό του με την προσωρινό άνοιγμα της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, από την Τουρκία, που λειτούργησε ο Πατριάρχης μαζί με χιλιάδες Ποντίους που πήγαν να προσκυνήσουν, τα πράγματα δεν συνδέονται.

Επίσης, αναφέρθηκε ότι θα φέρει τουρίστες από την Τουρκία, για να προσκυνούν το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, τώρα σωθήκαμε. Πως θα τους φέρει;; Αυτός δεν μπόρεσε να διοικήσει τις εταιρείες του, μας δουλεύει ο κύριος;; Καλά κοιμάται πολλές φορές έξω από την αίθουσα του Δημαρχείου!!!!.

Έκανε επίσης δηλώσεις για εκκλησιαστικά Θέματα και δει την καύση των νεκρών, είπε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος έχει ερευνήσει το θέμα, ήλθε μάλιστα σε επαφή με εταιρεία Γερμανικών συμφερόντων, μάλλον κάποια μπίζνα είναι στην μέση, για να κονομήσει. 

“Μπάρμπα Γιάννη, κανατά, γέρασες και μυαλό δεν έβαλες.  Παρ΄ το αλλιώς, και όχι παρ΄ τα αλλιώς”, γιατί θα βρεις.

Άϊντε να βρεις και καμιά γυναίκα, για να σε κοιτάξει στα γεράματα τώρα που θα κλείσουν όλα τα  καπή, και ούτε εκδρομές ,ούτε πρέφα, ούτε κανένε παιχνίδι τάβλι , τέρμα όλα, ακόμα και το πρόγραμμα, “βοήθεια στο σπίτι”. 

Για τους γέροντες αυτούς θα κάνετε κάτι;;; Δεν είπατε τίποτα.                     

.