Οι τρεις καλλιτέχνες με γούστα παρ΄τα αλλιώς.

28 Νοεμβρίου 2010

panas.jpgΣε πολυτελή βίλα των Βορείων προαστίων της Αθήνας έστησαν πάρτυ οι τρεις καλλιτέχνες, που αντί να τους αρέσει το γυναικείο φύλο , κάλεσαν όμορφα αγοράκια να τους κάνουν, δήθεν επίδειξη μόδας.

Και ενώ τα αγοράκια (ξε)ντύνονταν, ο ένας εκ των καλλιτεχνών αναμμένος αναφώνησε:

“έλα μωρό μου να σου δείξω  πως διασκεδάζουν,  έχω μεγάλη εμπειρία σ΄ αυτό το αντικείμενο!”

Το παρ΄ τα αλλιώς πάρτυ  ξεκίνησε πίνοντας ουίσκι, τρώγοντας αλλαντικά (για να τους ανοίξει η όρεξη), αλλά και παίρνοντας ειδικές ουσίες για χαϊ καταστάσεις, άρχισαν να χαμουρεύεται ο ένας τον άλλον.

Το εργαλείο όμως του τρίτου καλλιτέχνη δεν έλεγε να πάρει τα πάνω του, έμεινε κλαταρισμένο. Και τότε απευθυνόμενος στους άλλους δύο, είπε:

 “ρε παιδιά, εγώ έμαθα αλλιώς, που είναι τα ωραία γυναικεία κορμιά για να γουστάρω;; Τι μα……κίες κάνουμε εδώ ;;θα την κάνω, δεν μπορώ να την βρω έτσι”.

Πιωμένος όπως ήταν,  ντύθηκε στα γρήγορα,  και απευθυνόμενος πάλι στους δύο καλλιτέχνης της  παρέας δήλωσε ,“φεύγω θα πάω, να πάρω καμιά ωραία βίζιτα”.

 “άλλη φορά δεν θα σε πάρουμε σ΄ αυτά τα ωραία πάρτυ που κάνουμε”, του απάντησαν οι άλλοι δύο καλλιτέχνες  και συνέχισαν το έργο τους με τα αγοράκια μοντέλα , όπου έγινε ο μύλος του Αγαθοκλέους, όπως στα παλαιά χρόνια συνέβαινε με τους μύλους που άλεθαν όλα τα δημητριακά.

Ένα τέτοιο μύλο του Αγαθοκλέους που τα άλεθε όλα, έζησαν οι δύο καλλιτέχνες όλο το βράδυ μέχρι και το πρωί. Έπειτα έπεσαν τέζα, σαν τις κατσαρίδες.

Το δε, πρωινό γεύμα των δύο καλλιτεχνών περιελάμβανε εδέσματα με τρίγωνα Πανοράματος , και πολλά κάλαντα, έστι ώστε να έρθουν στα ίσια τους.  

Ε΄.. ρε, γλέντια τέτοιες εποχές, όπου πλέον με τα κιάλια  ψάχνουν οι γυναίκες να βρουν το πραγματικό αρσενικό φύλο, που είναι σπάνιο είδος προς εξαφάνηση, όπως άλλωστε και οι Δεινόσαυροι. 

 

 

.