Η ξεφτίλα της τηλεόρασης

31 Δεκεμβρίου 2010

Η νέα μόδα που ξεκίνησε στην Ελληνική τηλεόραση, με πρώτο το κανάλι την TV Μακεδονία, τον ΑΝΤ1, και έπειτα τον Alpha θυμίζοντας τους Έλληνες, ότι θα πρέπει να γίνουν Τούρκοι.

Το φθηνό κοστολόγιο αυτών των ταινιών, εάν συγκριθεί μεταξύ της Τούρκικης λύρας και του Ευρώ, τους έρχεται τζάμπα. Οι τηλεοπτικοί όμιλοι αντί να απασχολούν δημοσιογράφους, και να κάνουν δικές τους παραγωγές με Ελληνικά σήριαλ, βρήκαν  την λύση με το να προβάλλουν Τούρκικα σήριαλ, προφανώς για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό, να τον κοιμίζουν, ώστε να μην ασχολείται με τα προβλήματα του, αλλά και το μνημόνιο, βοηθώντας έτσι την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου  στο να περάσει ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Οι καναλάρχες που χρωστούν δις στα Ασφαλιστικά ταμεία, στην ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, στο κράτος, κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, απέναντι στο μνημόνιο, και γλείφοντας την εκάστοτε κυβέρνηση.

Τα προβλήματα της τηλεόρασης είναι πολλά.

Στο TV Μακεδονία απ΄ ότι πληροφορούμαι θα απολύσουν και άλλους εργαζομένους, το ίδιο συμβαίνει και στον όμιλο ΑΝΤ1. Αλλά και στον Alpha οι φίλοι μας οι Γερμανοί, το ίδιο πράττουν.

Με τα Τούρκικα σήριαλ που προβάλλουν, δεν έχουν καταλάβει, ότι έχουν ξυπνήσει την μνήμη του Έλληνα, βλέποντας μέσα από τα σήριαλ τα παλαιά αρχοντικά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης , και γενικότερα της Τουρκίας, που σχεδόν όλα είναι περιουσίες των ξεριζωμένων Ελλήνων ομογενών , οι οποίοι  δεν προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους.

Έτσι λοιπών με τα Τούρκικα σήριαλ καλό είναι να κάνουμε καταγραφή των παλαιών αρχοντικών των Ελλήνων και των περιουσιών, για να μπορέσουν να τις διεκδικήσουν ακόμα και σήμερα.

Να ένα καλό που έκαναν οι ως άνω καναλάρχες, ξυπνώντας μας από τον λήθαργο, χωρίς καν να το έχουν σκεφθεί.

Σε λίγο καιρό όμως έτσι όπως πάει η τηλεόραση θα σβήσει, μ΄ αυτές τις επιλογές που σκέφτονται και πράττουν οι διοικούντες των καναλιών.

Γλυκερία Σαρίκα

Ξεριζωμένη Κωνσταντινοπολίτισσα

.