Ανακατατάξεις στα Μ.Μ.Ε

28 Ιανουαρίου 2011

newspaper.pngradio.jpgΟ όμιλος Βίκτωρ Ρέστη, επενδύοντας αρκετά χρήματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε), σχεδόν όμως τα έχασε, γι΄ αυτό το δίλημμα του, για τις επενδύσεις που έχει κάνει στα Μ.Μ.Ε έως τώρα, εάν θα έχουν απόσβεση σε μια 5ετία, ή όχι. 

Επίσης, ο λεγόμενος μάγος (της μάυρης μαγείας) των Χρηματιστηρίων ο G. Soros -μαφιόζος, βρίσκεται πίσω από δυο βιομηχάνους φαρμάκων, που αγοράζουν και κλείνουν εφημερίδες.

Ο λόγος είναι ότι ο G. Soros παίζει παιχνίδια με το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος, και προσπαθεί να προστατεύσει την σημερινή κυβέρνηση μας, που του κάνει όλα τα χατίρια. Παίρνει όλα το χρήμα από τα λεγόμενα τοξικά ομόλογα, και δημόσιο χρέος μας.

Έτσι  λοιπόν για να πετύχει τον σκοπό του, χρειάζεται να στήνει εφημερίδες, κανάλια, ραδιόφωνα, και εφόσον το καταφέρει, μετά τα κλείνει με μεγάλη ευκολία.

Τα ίδια έκανε χτυπώντας την προηγούμενη κυβέρνηση μας.

Και όπως έλεγε ο ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου σε μια Ελληνική ταινία , “τα λεφτά είναι πολλά”, τα τζογάρει ο G. Soros σε Ελληνικά και ξένα μέσα , καταφέρνοντας πάντα την αναταραχή σε κάθε χώρα που επενδύει στα Μ.Μ.Ε, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας.

.