Μέτα λένε θα μας σώσει ο Φράχτης – τείχος στον Έβρο…

28 Ιανουαρίου 2011

fraxtis.jpgΗ κατάσταση με τους λαθρομετανάστες κυρίως αυτών που προέρχονται από χώρες του Ισλάμ έχει φτάσει σε μη ελέγξιμο στάδιο, τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο του Υπουργείου και κατά δεύτερο από την ΕΛ.ΑΣ&FRONTEX. Κάθε μέρα εισάγονται εκατοντάδες λαθραίοι μετανάστες από διάφορους εισόδους.

 Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο θέλουν να το παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η κυβέρνηση. Υπάρχουν άλλα Ισλαμικά υποδόρια σχέδια ως προς αυτό το ζήτημα. Δεν είναι πλέον στα χέρια μας να το ρυθμίσουμε αφού οι εντολές έρχονται από αλλού….

 

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας πρόσφατα αποκάλυψε πως ο Λίβυος ηγέτης Μοαμάρ Καντάφι πριν περίπου ένα χρόνο είχε πει δημόσια πως εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δώσει 5,5 δις. Ευρώ για αγορές λιβυκών προϊόντων , θα μετατρέψει την Ευρώπη σε Αφρική με κυριαρχία του Ισλάμ. Και όπως και έγινε…. η απειλή του Καντάφι παίρνει σάρκα και οστά.

Οι άνθρωποι αυτοί που εισάγονται στην χώρα μας λαθραία είναι εφοδιασμένοι με ταυτότητες και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα δικαιώματα τους. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες ξαφνικά κατέβηκαν θρασύτατα να κάνουν κατάληψη στην Νομική της Αθήνας διεκδικώντας κατά τα λεγόμενα τους τα «δικαιώματα τους»;; Κατέβηκαν οργάνωμένοι λες και κάποιος τους διέταξε να το κάνουν πάρεχοντας τους ότι μπορούν να χρειαστούν, κουβέρτες στρώματα, ρούχα , παππούτσια. Η εντολή είναι ειδική σαφέστατη και όχι γενική, η Ευρώπη πρέπει να γεμίσει και να κατακλυστεί από την θρησκεία του Ισλάμ και νομίζω πως αυτό επιτυγχάνεται σιγά σιγά κατά μεγάλο βαθμό και ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.

Το φαινόμενο της αυξημένης λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας δημιουργεί πέρα από ευδιάκριτα προβλήματα, μια συνεχόμενη αποσταθεροποίηση της Ελληνικής οικονομίας διότι όπως είναι φυσικό και επόμενο το πενιχρό τους εισόδημα το στέλνουν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται. Και αυτό με την σειρά του δεν βοηθά στην μείωση του ελλείμματος.

Στην ήσυχη και ήρεμη πλευρά βρίσκεται η κυβέρνηση όπου το μόνο που σκέφτηκε για την αντιμετώπιση αυτού του πελώριου ζητήματος ήταν η σκέψη της δημιουργίας ενός τείχους ο όποιος θα λειτουργεί σαν φράχτης στο πέρασμα των χιλιάδων λαθρομεταναστών… Βλέποντας την διάσταση του θέματος μπορεί κανείς εύλογα να αναρωτηθεί αν αυτό το τείχος θα βοηθήσει στην εξάλειψη του φαινομένου. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με οπτικά και επιφανειακά μέτρα όπως θα ήθελε η κυβέρνηση. Απλά αυτό το μέτρο είναι ένα όπως όλα τα άλλα για να λένε ότι κάτι έκαναν. Εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάδα δεν διαθέτει μεταναστευτική πολιτική, να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μεταναστευτική πολιτική είναι μια ιδιαίτερη πολιτική που απαιτεί πολύ μακροχρόνιες μελετημένες κινήσεις και όχι απερίσκεπτες και βιαστικές κινήσεις.

Η Χώρας μας δεν διαθέτει τέτοια άτομα που να μπορούν να παράγουν μια οργανωμένη και καινοτομική μεταναστευτική πολιτική. Η Ελλάδα προχωράει και καθοδηγείται από άλλες μη ελληνικές εντολές Συνεισφέροντας έτσι στην επιτυχία σχεδίων άλλων ξένων ηγετών. ΚΕΕΡ WALKING!!!

Έλενα Βάνη

.