Ο μαέστρος Νίκος Νικολαΐδης και ο καλλιτέχνης Διονύσης Μακρής.

18 Ιανουαρίου 2011

d-makris.bmpwebradiofenomeno.jpgΠροσκεκλημένοι τηλεφωνικώς στην ψηφιακή μπάντα elliniko-fenomeno.com, (13/01/2011) της εκπομπής Ελληνικό Φαινόμενο, του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη, για την  τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, και την εφημερίδα Fenomeno News (που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), για να διαψεύσουν όλα αυτά τα κακοηθέστατα και ψευδή δημοσιεύματα των διαφόρων Blogs – site, που αφορούσαν τον επιχειρηματία Γιώργο Φουρναράκη, το νυχτερινό κέντρο AfixH Live, και το σχήμα Χρύσπας – Διονύση Μακρή – Εmigré

Νίκος Βάνης: Φίλοι μου, μαζί μας είναι ο γνωστός μαέστρος Νίκος Νικολαΐδης.

Νίκο τι μου κάνεις;;

Νίκος Νικολαΐδης: Γεια σου φίλε Νικόλα, εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Ν. Βάνης: Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε ραδιοφωνικά;; Όμως δεν πειράζει, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται διαφορετικά.

Ν. Νικολαΐδης: Εσύ φταις που δεν βλεπόμαστε, όχι εγώ.

Ν. Βάνης: Εγώ φταίω, δεν ρίχνω την ευθύνη σ΄ εσένα. Ξέρω ότι τρέχεις, δουλεύεις πολύ, οπότε είσαι δικαιολογημένος.

Ν. Νικολαΐδης: Βέβαια έτσι είναι.

Ν. Βάνης: Κατ΄ αρχήν κάνεις πολλά πράγματα, τόσο καιρό που έχουμε να τα πούμε ραδιοφωνικά, αλλά και μέσω της εφημερίδος. Είσαι επίσημος μάνατζερ αρκετών καλλιτεχνών.

Ν. Νικολαΐδης: Δόξα το θεό, όλα είναι μια χαρά. Συνεργάζομαι με αρκετά παιδιά τα οποία είναι και πολλοί φίλοι μου, δεν είναι μόνο συνεργάτες. Είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες, και από εκεί και πέρα κάνουμε την δουλειά μαζί, και πάει καλά.

Ν. Βάνης: Και πάει πάρα πολύ καλά.

Ν. Νικολαΐδης: Όσο μπορούμε, το κατά δύναμην.

Ν. Βάνης: Κάνεις και παραγωγές. Σου δίνω το βήμα του ραδιοφώνου, διότι μας ακούν πολλοί καλλιτέχνες, και είναι ευκαιρία να συνεργαστείς μαζί τους.

Ν. Νικολαΐδης: Αυτά θα τα πούμε από κοντά στο καφέ.

Ν. Βάνης: Ας έλθουμε στο θέμα μας, μια και είσαι και επίσημος μάνατζερ της φίλης μου Χρύσπα, που την έχω ιδιαίτερη αδυναμία, είμαστε πολλά χρόνια φίλοι.

Ν. Νικολαΐδης: Η Χρύσπα είναι καινούργια συνεργασία. Είναι μια πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, πολύ καλή κοπέλα, και προέκυψε εφόσον εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη, τώρα τελευταία που παντρεύτηκε, προέκυψε να συνεργαστούμε. Το θέμα είναι πολύ πρόσφατο.

Ν. Βάνης: Ήθελα να σε ρωτήσω, επειδή σας γνωρίζω πολύ καλά εσένα, αλλά και την Χρύσπα, για όλα αυτά τα κακοήθη ψευδή δημοσιεύματα που εγράφησαν σε Blogs – site, πες τα όπως θέλεις, στον ηλεκτρονικό τύπο, για το θέμα που προέκυψε με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία Γιώργο Φουρναράκη και της Χρύσπα, όλα αυτά είναι ανακρίβειες.

Ν. Νικολαΐδης: Κοίταξε να δεις, πρώτα απ΄ όλα επειδή εγώ με την Χρύσπα βρισκόμαστε πολύ συχνά, έρχεται στο μαγαζί, είμαστε πολλές ώρες μαζί, θα σου πω, και τι μου έχει πει η ίδια, και τι ακριβώς συμβαίνει. Ο κάθε κομπλεξικός, κάθε απατεώνας ο οποίος έχει πρόβλημα με κάποιον ο οποίος είναι επιτυχημένος, μπορεί να πει οτιδήποτε του κατέβει στο κεφάλι.

Από εκεί και πέρα αυτός που βγήκε στο ίντερνετ , τα έμαθα τώρα τελευταία, και είπε διάφορα για τον Γιώργο Φουρναράκη, σας λέω ότι ο Γιώργος είναι ένας επιχειρηματίας της πόλης που έχει 100 οικογένειες , και τις δίνει μεροκάματο. Όλοι φεύγουν πάντα πληρωμένοι, και όποιος πάει μια φορά στις επιχειρήσεις, έπειτα πηγαίνει ξανά και ξανά. Η Χρύσπα συγκεκριμένα, μαζί του έχει δουλέψει τρεις φορές, όχι μία.

Ν. Βάνης: Ναι, το γνωρίζω αυτό.

Ν. Νικολαΐδης: Οτιδήποτε και να γράφτηκε για τον Γιώργο κατ΄ αρχήν δεν είναι αλήθεια. Το δεύτερο είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας στην Ελλάδα ο οποίος έδωσε και δώρο στο προσωπικό του, και τρίτον είναι ότι αυτήν την στιγμή από τους ελαχίστους επιχειρηματίες που έχουν νυχτερινά κέντρα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Φουρναράκης είναι ακέραιος, άνθρωπος που δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ, είναι έντιμος, και θέλει ότι μπορεί καλύτερο τόσο για την επιχείρηση του, όσο και για την πόλη.

Όλα αυτά που γράφονται είναι ηλιθιότητες. Αυτός που έχει να πει κάτι για τον Γιώργο, καλά θα κάνει να βάζει και το όνομα του, και να μην βγαίνει ανώνυμα και λέει ένα σωρό ψεύδη. Το ανώνυμο είναι αλητεία, ενώ το επώνυμο έχει βάση.

Νίκο είναι αυτό που λες, και κακώς αναμείξανε την Χρύσπα, γιατί έφυγε από το μαγαζί για προσωπικούς λόγους. Η κοπέλα έπρεπε να κατέβει στην Αθήνα για οικογενειακές δουλειές.

Ν. Βάνης: Αυτό ήθελα να σου πω.

Ν. Νικολαΐδης: Εν πάσει περιπτώσει αυτά τα πράγματα δεν είναι ανακοινώσιμα. Αλλά από εκεί και πέρα κακώς μπλέχθηκε, χωρίς ποτέ να έχει πει οτιδήποτε. Ίσα – ίσα η σχέση της με τον Γιώργο, και οτιδήποτε λέει γι΄ αυτόν πάντοτε είναι τα καλύτερα, και πάλι θα συνεργαστεί μαζί του.

Ν. Βάνης: Να πούμε εδώ ότι η Χρύσπα ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά, έχω δε μάθει ότι εσύ είσαι παραγωγός, και της γράφουν τραγούδια ο Βαλεντίνο και Σιγανός, οπότε έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα.

Ν. Νικολαΐδης: Εν τω μεταξύ το ίντερνετ είναι ένα μέσο επικοινωνίας πλέον ευρύτατα διαδεδομένο, στο οποίο ο καθένας μπορεί να πει και να γράψει ότι θέλει. Το πρόβλημα είναι η ανωνυμία.

Αλλά πιστεύω ότι επειδή υπάρχει δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, να βρεθεί ποιος είναι αυτός, που έγραψε όλα αυτά για τον Γιώργο, και μετά να κάτσουμε να κάνουμε συζήτηση. Κάπου πάει το μυαλό μου, εάν είναι αυτό που έχω σκεφτεί, και υποπτεύομαι, θα γελάσει όλη η πόλη.

Ν. Βάνης: Θέλω να μας πεις λίγα λόγια για την νέα δισκογραφία που ετοιμάζει η Χρύσπα.

Ν. Νικολαΐδης: Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο στούντιο. Ετοιμάζει τραγούδια με τον Βαλεντίνο και τον Χριστόδουλο Σιγανό, ήδη έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι, και επειδή είμαι άνθρωπος της δουλειάς, θα γίνει hit, βέβαια το μοναδικό πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι η διάθεση του κόσμου, γιατί αυτός δεν έχει την διάθεση όλων των άλλων χρόνων.

Δεν υπάρχει ψυχολογία, και ενδιαφέρον για την διασκέδαση. Γενικότερα υπάρχει ένας προβληματισμός και άγχος για το αύριο. Αλλά πιστεύω ότι πάντα ένα καλό τραγούδι, μπορεί να έχει την τύχη, που του αρμόζει.

Ν. Βάνης: Νίκο, θα ήθελα να σ΄ ευχαριστήσω που τα είπαμε εδώ στο ψηφιακό ραδιόφωνο.

Ν. Νικολαΐδης: Εγώ σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ, που μου έδωσες την ευκαιρία να μιλήσω για την φίλο μου Γιώργο Φουρναράκη, και από εκεί και πέρα σε περιμένω Νικόλα μου να τα πούμε από κοντά οι δυό μας. Σ΄ αγαπώ και σε εκτιμώ εδώ και πολλά χρόνια.

Ν. Βάνης: Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Όλα αυτά Νίκο θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, Ξέρεις ότι πάντοτε στηρίζω το έργο σου, πάντα είμαι μαζί σου, γι΄ αυτό είπα ότι τα πνεύματα επικοινωνούν γρήγορα. Νίκος Νικολαΐδης φίλοι μου ακροατές, που να πούμε ότι έχει κάνει και έναν ωραίο χώρο.

Πες μας Νίκο που ακριβώς βρίσκεται;;

Ν. Νικολαΐδης: Το καφέ “Μαέστρος” που έχω κάνει, είναι στην πλατεία της Χαριλάου, πριν από το γήπεδο του Άρη. Έρχονται καθημερινά οι καλλιτέχνες, ευκαιρία λοιπόν να έλθεις και εσύ να πιούμε καφέ.

Ν. Βάνης: Μια μέρα ξεκίνησα να έλθω όταν ακόμα το έφτιαχνες και χάθηκα, δεν μπορούσα να το βρω.

Ν. Νικολαΐδης: Εάν τελειώσεις την εκπομπή έλα από εδώ, σε λίγο έρχεται ο κουμπάρος μου Γιώργος Γιαννιάς, μπορεί λίγο αργότερα να έλθει και η Χρύσπα.

Ν. Βάνης: Νίκο σ΄ ευχαριστώ και πάλι.

Ν. Νικολαΐδης: Έχεις την αγάπη μου, και σου εύχομαι κάθε επιτυχία.

Ν. Βάνης: Αυτά μας είπε φίλοι μου ο γνωστός μαέστρος , επιχειρηματίας, παραγωγός, πολυπράγμων άνθρωπος. Συντονισμένοι εδώ στην εκπομπή Ελληνικό Φαινόμενο με τον λαλίστατο Νίκο Βάνη.

Όμως στην άλλη γραμμή έχουμε τον καλλιτέχνη  Διονύση Μακρή.

 Γεια σου φίλε μου Διονύση, τι κάνεις;; Ποτέ δεν σου έχω πάρει συνέντευξη αυτή είναι η πρώτη έστω και τηλεφωνικώς.

Διονύσης Μακρής: Καλησπέρα Νίκο, είμαι καλά.

Ν. Βάνης: Είσαι Θεσσαλονικιός, δικό μας παιδί, παρ΄ όλα αυτά μια φορά δεν τα είπαμε, και γι΄ αυτό την ευθύνη έχω εγώ. Σε ξέρω πολλά χρόνια από την αρχή ακόμα που ξεκίνησες να τραγουδάς.

Δ. Μακρής: Πραγματικά πριν ακόμα κατέβω στην Αθήνα, γνωριζόμαστε χρόνια.

Ν. Βάνης: Όταν ακόμα ήσουν στις “Γοργόνες”. Είσαι από τις γνήσιες λαϊκές φωνές.

Δ. Μακρής: Νάσαι καλά, με τιμά αυτό που μου λες, σ΄ ευχαριστώ πολύ.

Ν. Βάνης: Ξέρεις εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Εδώ και πολλά χρόνια τα λέω σ΄ όλους τους καλλιτέχνες στο δόξα πατρί. Πραγματικά έχει κάνει καλές δουλειές, από δε την τελευταία σου με το κομμάτι “Βρέχει στην Θεσσαλονίκη”, γίνεται χαμός. Εδώ στο ψηφιακό ραδιόφωνο το παίζουμε πολλές φορές, γιατί αξίζει.

Δ. Μακρής: Αυτήν την μουσική ακολουθώ, αυτή μ΄ εκφράζει.

Ν. Βάνης: Νομίζω ότι βαδίζεις στα χνάρια του Β. Καρρά, άλλωστε είσαι και το αγαπημένο του παιδί.

Δ. Μακρής: Τον Β. Καρρά τον έχω σαν πατέρα μου, τον λατρεύω, μ΄ έχει στηρίξει, και μ΄ έχει βοηθήσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις της ζωής μου, και στην δουλειά μου, οπότε και από την πλευρά του ισχύει το ίδιο, μ΄ αγαπά, μ΄ έχει σαν παιδί του, και με στηρίζει. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, και μου έχει γράψει και ένα τραγούδι τώρα πρόσφατα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση.

Ν. Βάνης: Θυμάμαι ότι στην πίστα πριν χωρίσουν οι δρόμοι σας, σου είχε πει “σ΄ έχω προικίσει”. Σου έγραψε και τραγούδι, θέλω δε να σου πω ότι ο Β. Καρράς δεν γράφει σ΄ όποιον κι όποιον.

Δ. Μακρής: Το γνωρίζω αυτό, είναι χαρά μου μεγάλη που συνάντησα στον δρόμο μου, εάν και ήμουν μικρός, τον Β. Καρρά, που τον άκουγα πάντα, έχουμε μια καλή σχέση, και αποφάσισε να μου γράψει και εμένα ένα τραγούδι. Ν. Βάνης: Διονύση ας έλθουμε στο θέμα, μια και ξεκίνησες εδώ στην Θεσσαλονίκη στο AfixH Live με την Χρύσπα, τους émigré και όλα τα άλλα νέα παιδιά, πήγες πάρα πολύ καλά.

Δ. Μακρής: Ήταν μια πολύ καλή σαιζόν.

Ν. Βάνης: Κάποιοι κακοήθεις έγραψαν ότι εμφανιστήκατε λίγο χρονικό διάστημα, όμως αυτοί που γνωρίζουν πότε άνοιξε, και πότε έκλεισε το μαγαζί για τα σημερινά δρώμενα ήταν μια λογική σαιζόν.

Δ. Μακρής: Αυτή ήταν η συμφωνία μας, και ειλικρινά πήγε πάρα πολύ καλά το σχήμα. Τώρα έχω κλείσει στην Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη πέρασα υπέροχα μ΄ όλα τα παιδιά του σχήματος και δεν υπήρξε καμιά παρεξήγηση.

Ν. Βάνης: Διονύση επειδή γράφτηκαν από κάποια Blogs – site ότι δήθεν ήλθες σε κόντρα με τον επιχειρηματία, και δεν σε πλήρωσε. Εγώ οφείλω να το ρωτήσω αυτό.

Δ. Μακρής: Με τον Γιώργο Φουρναράκη συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, και γνωριζόμαστε καλά, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα.

Ν. Βάνης: Εγώ σε γνωρίζω από τα πρώρα χρόνια που συνεργάστηκες με τον Γ. Φουρναράκη.

Δ. Μακρής: Έχω ξαναπάει στην συγκεκριμένη επιχείρηση, και δίπλα στο Fix Live με τον Β. Καρρά, την Πάολα, τον Α. Στάμο, την Χρύσπα πάλι, την Γ. Τσαλίκη, πάρα πολλές σαιζόν, ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα, όπως και στο συγκεκριμένο σχήμα, την συγκεκριμένη σαιζόν, δεν υπήρξε πρόβλημα. Αυτό έχω να δηλώσω. Θα το φωνάζω από την πρώτη ημέρα, μέχρι και την τελευταία κύλησαν όλα καλύτερα απ΄ ότι περιμέναμε.

Πήραμε όλοι τα λεφτά μας, εάν αυτό είναι το θέμα. Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ με τον επιχειρηματία. Σχεδόν μιλάμε καθημερινά, γιατί έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, με στηρίζει πολύ. Αυτό έχω να πω. Οποιοιδήποτε έχουν πει το αντίθετο, θα το διαπιστώσουν, ότι εγώ είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο Φουρναράκη.

Ν. Βάνης: Και σε πλήρωσε, έτσι δεν είναι;;

Δ. Μακρής: Πρώτα απ΄ όλα είναι φίλος μου, δεύτερον ότι εάν δεν έχουμε πάρει τα λεφτά μας, μπορούν να το διαπιστώσουν, και από τον κόσμο. Είχαμε μια συγκεκριμένη συμφωνία να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και αυτό έγινε. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά τα λεφτά τα πήραμε όλοι, μέχρι τελευταίας δεκάρας.

Ν. Βάνης: Να πούμε το εξής Διονύση, ακόμα οι αφίσες είναι κρεμασμένες στις κολώνες. Τώρα στην Αθήνα εμφανίζεσαι στο “Εμπατή” με τον φίλο μου τον Αντύπα. Προηγουμένως τα λέγαμε και με τον μαέστρο Νίκο Νικολαΐδη, μάνατζερ της Χρύσπα.

Δ. Μακρής: Εγώ μιλώ μόνο για μένα.

Ν. Βάνης: Θέλω να σου πω ότι είχε τις ίδιες απόψεις με τι δικές σου, δεν υπήρξε καμιά απολύτως συνεννόηση. Είπε ότι και η Χρύσπα δεν είχε κανένα πρόβλημα, απεχώρησε νωρίτερα από το σχήμα για προσωπικούς λόγους, καθώς ετοιμάζει και τον δίσκο της. Δ. Μακρής: Άρα έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ν. Βάνης: Έγινε παρεξήγηση, και αυτοί που έγραψαν όλα αυτά, όπως είπε και ο μαέστρος Ν. Νικολαΐδης τουλάχιστον ας βάζουν τα ονόματα τους. Όπως κάνω εγώ, γράφω για τον τάδε καλλιτέχνη, και συγχρόνως το τσεκάρω εάν όντως είναι έτσι.

Δ. Μακρής: Αυτό πιστεύω ότι είναι το σωστό, έτσι πρέπει να γίνεται. Αλλά ξέρεις πολύ καλά, γιατί και εσύ είσαι χρόνια στον χώρο, ότι πολλές φορές γράφονται, ή βγαίνουν προς τα έξω πράγματα αναληθή. Τις περισσότερες φορές τα αναληθή δεν φέρουν την υπογραφή κανενός, απλά κινούν κάποια νήματα, βάζουν κάποιες φωτιές, για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Εάν όντως γράφτηκε αυτό σε Blogs, τουλάχιστον θα μπορούσαν να βάλουν ένα όνομα.

Ν. Βάνης: Πολύ σωστά, Διονύση πότε θα εμφανίζεσαι στην Αθήνα;;

Δ. Μακρής: Θα είμαι στο “Εμπατή” μέχρι το Πάσχα σίγουρα.

Ν. Βάνης: Θα κάνεις και κάποια εξτρά όπως λέμε εμείς.

Δ. Μακρής: Μετά την Αθήνα, όλο το σχήμα με τον Αντύπα και την Μάρω Λύτρα θα πάμε Αυστραλία.

Ν. Βάνης: Πριν φύγεις από εδώ έκανες και κάποιο έξτρα, πάλι στο Fix με την Πάολα.

Δ. Μακρής: Κάναμε μια εμφάνιση παραμονή των Φώτων, και εκεί ήταν πολύ ωραία, και επειδή μου αναφέρεις ότι με τον επιχειρηματία Γ. Φουρναράκη ήμασταν μαλωμένοι, εγώ ρωτώ, πως θα πήγαινα στην ίδια επιχείρηση.

Ν. Βάνης: Στην ίδια επιχείρηση, σ΄ ένα μαγαζί με πάνω από 2.500 καθίσματα, ήταν γεμάτο, και μάλιστα ημέρα Τετάρτη, αυτό θα πρέπει να το τονίσουμε για εσάς τους καλλιτέχνες, και τις δουλειές που κάνετε. Γράφουμε τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη.

Δ. Μακρής: Νάσαι καλά Νίκο μου.

Ν. Βάνης: Πιστεύω ότι θα σε ξαναδούμε στην Θεσσαλονίκη, πάλι στον Γ. Φουρναράκη.

Δ. Μακρής: Ακριβώς, πιστεύω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες, να συνεργαστούμε ξανά και σύντομα μάλιστα.

Ν. Βάνης: Γιατί ο Γ. Φουρναράκης έχει τρεις χώρους, πας όπου θες. Έχει τρεις αίθουσες που καλύπτουν εσάς τους καλλιτέχνες.

Δ. Μακρής: Άλλωστε τα λέμε σχεδόν καθημερινά με τον Γιώργο, οπότε δεν αποκλείεται, κάποια στιγμή να ανέβω ξανά σ΄ έναν από τους χώρους του. Δεν έχω κάτι μαζί του, το επαναλαμβάνω πολλές φορές, αντιθέτως είμαστε κολλητοί.

Ν. Βάνης: Διονύση δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι καινούργιο;;

Δ. Μακρής: Το κομμάτι που μου έγραψε ο Β. Καρράς θα το λέω στο μαγαζί, είναι τσιφτετέλι, και έχει τίτλο “Χάρηκα πολύ για την γνωριμία”, εν τω μεταξύ καθημερινά ακούω τραγούδια, πάντα λαϊκά, ετοιμάζουμε διάφορα πράγματα.

Ν. Βάνης: Διονύση πόσα τραγούδια θα περιλαμβάνει ο νέος σου δίσκος;;

Δ. Μακρής: Θα περιλαμβάνει 9 ή 10 τραγούδια.

Ν. Βάνης: Γιατί οι ολοκληρωμένοι δίσκοι περιέχουν 12, 13, και 14 κομμάτια.

Δ. Μακρής: Μπορεί να περιέχει 11 τραγούδια, ακόμα ψάχνουμε, δεν έχω καταλήξει, αλλά έχουμε κάποια έτοιμα τραγούδια, οπότε συμπληρώνουμε κάτι εάν μας βγει στην πορεία.

Ν. Βάνης: Διονύση χάρηκα πολύ που τα είπαμε εδώ στο ψηφιακό ραδιόφωνο.

Δ. Μακρής: Και εάν βοήθησα σε κάτι να λυθεί, χαίρομαι, το τονίζω αυτό.

Ν. Βάνης: Επίσης έγραψαν ότι εκτός του ότι δεν πήρες τα λεφτά, θα προσφύγεις και στα δικαστήρια, εναντίον του επιχειρηματία.

Δ. Μακρής: Ποια δικαστήρια;; Εγώ σας τονίζω ότι με τον επιχειρηματία μιλώ καθημερινά, και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το ξαναλέω όλοι έχουμε πάρει τα λεφτά, αυτό το ξέρω, τώρα οτιδήποτε άλλο δεν γνωρίζω.

Ν. Μακρής: Διονύση σ΄ ευχαριστώ και πάλι που τα είπαμε από την όμορφη πόλη μας την Θεσσαλονίκη.

Δ. Μακρής: Εγώ Νίκο σ΄ ευχαριστώ, νάσαι καλά.

http://www.youtube.com/user/EllinikoFenomeno

.