Σιγά – σιγά άρχισαν να ξυπνούν οι πολίτες

27 Μαΐου 2011

Ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος από πολίτες που δεν ανήκουν σε κόμματα, ή και από αυτούς που ανήκουν σε κάποιο κόμμα, αλλά έχουν ελεύθερες σκέψεις.

Κάνοντας μια περαντζάδα στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης είδα αρκετούς νέους να στρατοπεδεύουν με τις σκηνές τους, που σημαίνει ότι το κίνημα θα μείνει για τα καλά στον Λευκό Πύργο, έως ότου αποχωρίσει αυτή η πολιτική μαφία, που έχει καθίσει στο σβέρκο του Έλληνα μετά την μεταπολίτευση, για την εφαρμογή της δήθεν Δημοκρατίας.

Αυτοί οι ψευτοεπαναστάτες της δικτατορίας, που η ίδια τους έδωσε διαβατήρια για να φύγουν στο εξωτερικό, χωρίς βέβαια να κάνουν καμιά αντίσταση.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως τους αριστερούς έστειλε εξορία στην Γυάρο ο Γέρος της Δημοκρατίας.

Μήπως θα πρέπει να στηθεί ένα νέο Γουδί για να ξεκαθαρίσει η σαπίλα των πολιτικών;;

Όλοι οι νέοι μορφωμένοι με πτυχία, βρισκόμενοι σε απόγνωση, αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Τους συνιστώ να καθίσουν στην πατρίδα να κάνουν τον αγώνα για να ιδανικά τους, και να εκδιώξουν το πολιτικό κατεστημένο.

Μέσα απ΄ αυτούς τους νέους υπάρχουν πολλά φωτεινά μυαλά, τα οποία μπορούν, να πάνε την Ελλάδα μας πολύ μπροστά, αλλά  ακόμα κα να απαιτήσουν από όλους τους πολιτικούς πίσω τα κλεμμένα λεφτά, που έχουν  παρκάρει σε Off Shore εταιρείες ανά τον κόσμο.

Το κίνημα “αγανακτισμένων πολιτών”, έχει ξεκινήσει δυναμικά , πιστεύω  δε ότι θα αλλάξει την χώρα μας. 

Ξεσηκωθείτε νέοι και μην φοβάστε την τρομοκρατία της τηλεόρασης και των βολεμένων δημοσιογράφων των καναλιών !!!!!!

.