Η περαντζάδα στη περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

29 Ιουλίου 2011

sirtaki3.bmpΑπό τα 18 καλοκαιρινά νυχτερινά κέντρα που λειτουργούσαν στην περιοχή αεροδρομίου, έμειναν μόνο δύο.

Στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” πήρε την σκυτάλη από τον Διονύση Μακρή, ο Ανδρέας Στάμος που συνεχίζει το πρόγραμμα με την Εύα Μιλλή και τον Χρήστο Κωσταρά. Ωστόσο, την ημέρα (Πέμπτη) στην πρεμιέρα η κίνηση δεν ήταν τόσο καλή, όσο την Παρασκευή και το Σάββατο, που το μαγαζί αριθμούσε 500 – 600 άτομα, φαινόμενο γι΄ αυτό το χρονικό ζεστό διάστημα όπου έκλεισαν τα πάντα.

 Ο δε Ανδρέας Στάμος στο πρόγραμμα άλλαξε το ρεπερτόριο , και στην θέση των πολλών μπαλάντων που κοίμιζε το κοινό , συμπεριέλαβε πολλά χορευτικά, με αποτέλεσμα ο κόσμος να χορεύει με την ψυχή του.

Το σέρβις του μαγαζιού  θα πρέπει να βελτιωθεί προς το καλύτερο, θέμα που επεσήμανα στον επιχειρηματία, ο οποίος μου τόνισε πως τον χειμώνα θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές ακόμα και στο προσωπικό.

Το δεύτερο νυχτερινό κέντρο τις μέρες που δουλεύει, επειδή δεν έχει να δείξει  τίποτα καινούργιο, με το τοπικό σχήμα που λειτουργεί, όπου οι καλλιτέχνες δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια, είναι οι ίδιοι και οι ίδιο, η κίνηση πάει πότε μήλα, πότε φύλλα.

Σχετικά με τα  τα Club γενικότερα που λειτουργούν τα περισσότερα στο κέντρο της πόλης, ο κόσμος τα προτιμά , όχι μόνο λόγο των χαμηλών τιμών, αλλά και γιατί γλιτώνει τα έξοδα της μετακίνησης του πχ: προς αεροδρομίου, πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Από το πιο κοντινό beach bar στην πόλη, το “Ακρωτήρι” στην περιοχή Περαία , παρελαύνουν πολλά ξένα και Ελληνικά συγκροτήματα, αλλά και καλλιτέχνες, όπως μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέϊρα, ενώ σήμερα θα δώσει μία εμφάνιση η ρουμάνα καλλιτέχνιδα Ela Rose, και την Τετάρτη 3 Αυγούστου ο Κώστας Μαρτάκης.

 Σε γενικές γραμμές ο κόσμος έχει πολλές επιλογές για να διασκεδάσει, έστω και με τα λιγοστά χρήματα που διαθέτει.

.