Μη εφαρμόσιμη η προσωποκράτηση για οφειλές προς το δημόσιο

29 Ιουλίου 2011

nomos.jpgΜη εφαρμόσιμη η προσωποκράτηση για οφειλές προς το δημόσιο για  5.000,1 ούτε για 200.000 και για 150  Ευρώ.

Αντισυνταγματική θεωρείται η προσωποκράτηση από τους περισσοτέρους πρώην Αρεοπαγίτες, διότι έχει κριθεί πολλές φορές στο Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ), και πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

H Ελλάδα έχει υπογράψει το 1960 στην Ρώμη την σύμβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την ελευθερία και διακίνηση του ατόμου, από τότε είναι σε ισχύ, και δεν μπορεί να καταπατηθεί από καμιά Ελληνική κυβέρνηση.

Για να γίνει εφαρμόσιμη η προσωποκράτηση για οφειλές προς το δημόσιο, θα πρέπει η Ελλάδα να αποχωρήσει από την συνθήκη της Ρώμης, πράγμα το οποίο δεν πρόκειται να γίνει.

Διαφορετικά  η σημερινή κυβέρνηση εάν προβεί σ΄ αυτήν την διαδικασία, σημαίνει ότι τελούμε υπό  δικτατορικό καθεστώς,ωστόσο από την Ελλάδα πέρασαν δικτατορικές κυβερνήσεις  που όμως δεν τόλμησαν να καταργήσουν την συνθήκη ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ρώμης

 

Επομένως ,το μέτρο αυτό της κυβέρνησης και της νομοθετικής εξουσίας, υπάγεται στο μνημόνιο το οποίο συνετάχθει σε ένα δικηγορικό γραφείο της Βρετανίας με την ονομασία “Χασάπης”, εδόθει με  εντολή από τους τοκογλύφους, τράπεζες – Γερμανία – Γαλλία – ΔΝΤ – κ.λ.π.

Η διάταξη αυτή δεν είναι εφαρμόσιμη βάσει της συμφωνίας των πιστωτών στις 8 Μαΐου 2010. Έγινε μόνο και μόνο για να εκφοβηθούν οι Έλληνες πολίτες και να πληρώσουν αυτά που δεν έχουν.

Γι΄ αυτό θα πρέπει και οι δικαστές να σταθούν στο ύψος τους όπως δήλωσε χαρακτηριστικά νομικός κύριος Χάρης Βεργούλης, που έφερε το παράδειγμα του αρίστου Αρεοπαγίτη κυρίου Κρουσταλάκη.

Σύντομα η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr θα φιλοξενήσει απόψεις διαφόρων οργανώσεων που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και αρίστων νομικών και βουλευτών.

ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΆΤΗΣΗSCHENGEN (ΣΕΝΓΚΕΝ)

Τέλος η προσωποκράτηση και για χρέη μεταξύ ιδιωτών

.