Η χαρά του ζιγκολό πολυτελείας

26 Σεπτεμβρίου 2011

Όσο υπάρχουν πλούσιες και ανικανοποίητες παντρεμένες κυρίες, θα υπάρχουν και ζιγκολό, πολυτελείς σκλάβοι του κρεβατιού. Όχι βέβαια κάπου στο εξωτερικό, αλλά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης άνοιξε η τύχη ενός Σέρβου νεαρού ο οποίος γνώρισε σε γνωστό καφέ της πόλης μια πλούσια 35ντάρα παντρεμένη κυρία.

Ο νεαρός συστήθηκε στην 35ντάρα ως μεγαλο – δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού του Βελιγραδίου, κα η κυρία τσίμπησε. Τον καψουρεύτηκε σφόδρα και από εκείνη την στιγμή έγιναν αυτοκόλλητοι.

 Η σεξουάλα κυρία καθημερινά φορτώνει τον ψευτο – δημοσιογράφο – ζιγκολό με ροζ 500σάρικα Ευρώ για τις υπηρεσίες του, μια και έχει αποκτήσει τεράστια περιουσία από τον πατέρα της.

Ο δε σύζυγος της, γνωστός ποινικολόγος της πόλης από τις πολλές υποθέσεις που έχει, δεν πήρε χαμπάρι ακόμα το κέρατο που του φορά η καλή σύζυγος η οποία καθημερινά που την βρίσκεις, που την χάνεις, μα φυσικά στα κομμώτρια και στα σαλόνια αισθητικής για να ετοιμάσει το κορμί της και να δώσει άλλο ένα ρεσιτάλ ξεφαντώματος μαζί με τον σκλάβο πολυτελείας – ψευτο – δημοσιογράφο, στα νυχτερινά κέντρα, πάντα πρώτο τραπέζι πίστας.

Έπειτα, φεύγουν αναμμένοι για ασκήσεις  Kama Sutra, προς την περιοχή του Φιλύρου όπου έχει νοικιάσει μια βιλάρα για να στεγάσει την καψούρα της, τον Σέρβο ζιγκολό, ο οποίος της έχει τάξει ότι, στο Βελιγράδι θα την πηγαίνει βόλτες με ελικόπτερο, και ύστερα ξύπνησε.

Η 35ντάρα σεξουάλα και ο πολυτελής σκλάβος της, συνεχίζουν ακάθεκτοι τον πληρωμένο έρωτα τους, όσο ρέει άφθονο το χρήμα.

Ε΄, ρε…, γλέντια, έτσι και  τους αποκαλύψουν !!!

.