Κατά λάθος επιχειρηματίας

27 Σεπτεμβρίου 2011

maurogialuros.jpgΆρχισαν τα όργανα για έναν μέτοχο ενός νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος χρόνια τώρα δούλευε ψιλό γαζί τους άλλους πέντε συνεταίρους της επιχείρησης. Και εκεί που όλα ήταν μια χαρά ξαφνικά αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές του, σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης ο οποίος ασχολείται με πολλές και διάφορες μπίζνες.

Ο πρώην μέτοχος και συνέταιρος χρωστούσε δεξιά και αριστερά πάνω από 250.000 Ευρώ, λόγω του πάθος του στο τζόγο και στα καζίνο, σε ανθρώπους που χρηματοδοτούν αυτά τα τυχερά παιχνίδια της συμφοράς.

 Τον τελευταίο καιρό έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, με τεράστιο άνοιγμα προς κάθε κατεύθυνση, παρά τις κρυφές αρπαχτές που έκανε χρόνια στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο ήταν μέτοχος και μαζί με έναν μετρ, άδειαζαν το μισό ταμείο με διάφορα κόλπα, αλχημείες που σκαρφίζονταν κάτω από την μύτη των άλλων πέντε μετόχων, με τους οποίους ήταν σκοτωμένος για χρόνια.

Τόσα χρόνια τον έσωζε ένα γερό κόλπο που έστησε και το λειτουργεί καλά μέχρι και σήμερα,το κόλπο με τα πλασματικά μεροκάματα των καλλιτεχνών. Και εξηγούμε:

Πριν από 15 χρόνια όταν ένας μεγάλος βάρδος του πενταγράμμου εμφανιζόταν στο μαγαζί όπου ήταν μέτοχος, για την επιχείρηση χρέωνε 2.000.000 δραχμές μεροκάματο, κάθε βράδυ, έξι ημέρες την εβδομάδα. Εκείνη την εποχή τα νυχτερινά κέντρα δούλευαν ασταμάτητα σχεδόν όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Προηγούμενος όμως είχε συμφωνήσει με τον καλλιτέχνη ότι το 1.000.000 δραχμές θα είναι δικό του, πάντα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Αυτό το κόλπο του έξτρα εισοδήματος συνεχίζεται και στις μέρες μας, άσχετα εάν έφυγε από το μετοχικό κεφάλαιο του νυχτερινού κέντρου, μια και στην επιχείρηση απασχολείται ως αφανής ατζέντης καλλιτεχνών.

Έτσι λοιπόν, ακόμα ράβει στα μέτρα του, και ξηλώνει τους ανυποψίαστους μετόχους του νυχτερινού κέντρου, και τους καλλιτέχνες που κλείνει για εμφανίσεις.

Ωστόσο, κάποιοι συνετεροί της επιχείρησης τον πήραν χαμπάρι,προσπαθούν δε να βγάλουν άκρη.

Για να δούμε εάν, και πότε θα σκάσει η βόμβα στα χέρια του αλχημιστή κατά λάθος επιχειρηματία, και βγουν όλα τα άπλυτα στην φόρα.

.