Ο γέροντας Μεθόδιος της Μονής Εσφιγμένου με νέα συνέντευξη στο Ελληνικό φαινόμενο

26 Σεπτεμβρίου 2011

gerontas-methodios.jpgwebradiofenomeno.jpgΟ σεβάσμιος γέροντας Μεθόδιος, της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, θα μιλήσει σήμερα ,Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στο web radio elliniko-fenomeno.com και στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, για τις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα, ο Έλληνας, η Ελληνίδα και η Ορθοδοξία μας.

Συνεχίζεται σταθερά η εκκαθάριση της υπόθεσης της Μονής Εσφιγμένου και των 107 μοναχών τόσο από την  Ελληνική πολιτεία, μέσω της Αστυνομίας, όσο και  από το Πατριαρχείο , τους αντιμετωπίζουν  ως εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα. 

Ζούνε αποκλεισμένοι χωρίς κανένα δικαίωμα ούτε σε φάρμακα ούτε σε τρόφιμα. Βγάζουνε τα καΐκια τους για ψάρεμα και το Λιμενικό τα κατάσχει, βγαίνουνε να κόψουμε ξύλα στην έκταση του Μοναστηριού και  οι Κατσουλιέριδες στέλνουν την Αστυνομία να τους επιπλήξει, ώστε  να εγκατασταθούν οι πέντε “κατσουλιέρηδες” και να πάρουν ότι έχει απομείνει από το ιστορικό αυτό μοναστήρι, όπου κυματίζει το λάβαρο της Επανάστασης του 1821 “Ελευθερία ή θάνατος”.

Οι μοναχοί είναι αποφασισμένοι ακόμα και να πεθάνουν,  δεν φοβούνται για τίποτα , διότι τους προστατεύουν η Παναγία και ο Χριστός.

Συντονίστε ψηφιακά στο www.elliniko-fenomeno.com, όπου θα ακούσετε πολλά ακόμα και ενδιαφέροντα, από τον γέροντα Μεθόδιο

.