Ο Πάνος Κιάμος και στην Αυστραλία

26 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος –που έχει κάνει ρεκόρ με τις εμφανίσεις του και ολόκληρο τον χρόνο είναι και ο μοναδικός– που δεν σταματάει να τραγουδάει στην Ελλάδα, θα έλθει στην Αυστραλία για πρώτη φορά. 

Συγκεκριμένα, ο εκλεκτός ερμηνευτής του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου τον Ιανουάριο του 2012 θα πραγματοποιήσει μια περιοδεία στην Αμερική και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για να μείνει δέκα μέρες και να προετοιμαστεί για την τουρνέ του στην Αυστραλία η οποία θα αρχίσει στις 10 Φεβρουαρίου (Παρασκευή) στην Αδελαΐδα και στις 11 Φεβρουαρίου (Σάββατο) θα είναι στο Σίδνεϊ. 

Στη συνέχεια, ο Πάνος Κιάμος θα έλθει στη Μελβούρνη για δύο εμφανίσεις, στο The New Pavilion, την Παρασκευή, 17 και το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Αυστραλία.

Ανάμεσα στους συνεργάτες του θα είναι και η Νάταλι, η κόρη του γνωστού μας Βασίλη Μαυρογιάννη, η οποία έχει ήδη κλείσει ένα χρόνο συνεργασίας με τον Πάνο Κιάμο και συνεχίζει τις εμφανίσεις της μαζί του./πηγή:neoskosmos

Τα αποκλειστικά νέα του Πάνου Κιάμου

.