Σταμάτης Κραουνάκης στο Θέατρο ‘Αλσους – Νέας Σμύρνης

6 Σεπτεμβρίου 2011

Το αντίο του καλοκαιριού 2011! – Σταμάτης Κραουνάκης One man show 

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ρολάρει δύο ώρες στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο, εκθέτει και αποδεσμεύει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούργιο του παιχνίδι.

 Κέφι,δραματικότητα και γέλιο πολύ, απλόχερα αντίδοτα στην γκρίνια και την γκαντεμιά της κρισούμπας!!!

Η γενέθλια μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη, που διένυσε νικηφόρα το δύσκολο θεατρικό χειμώνα, με σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στη μουσική θεατρική σκηνή του πολυχώρου Αθηναϊς, ετοιμάζει τις αποσκευές της για μία θερινή διαδρομή, σε επιλεγμένα θέατρα της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

 Η καλύτερη παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη κατά γενική ομολογία. Ο κόσμος χειροκρότησε, τραγούδησε, συγκινήθηκε, με κορυφαία στιγμή τη στάση της παράσταση στις Βρυξέλλες, στο ιστορικό θέατρο Palais de Bozart, που απογείωσε το Σταμάτη Κραουνάκη.

 «Το 55 μου σκάει το τυχερό Ποτάμια μαύρα και πέντε Πενήντα πέντε Ποτάμι που κλαιγα και γω» Με δικούς του στίχους πάνω στο κλασσικό «Cry me a river».

 O Κραουνάκης ρολάρει δύο ώρες στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο, εκθέτει και αποδεσμεύει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούργιο του παιχνίδι.

Ένα πιάνο γεμάτο από τα τραγούδια που εδώ και τρεις δεκαετίες παρακολούθησαν και συντρόφεψαν τις ζωές των Ελλήνων.

Το «55» είναι η κατά Σταμάτη περιπέτεια της ζωής, της τέχνης, της καταγωγής,του Έρωτα , η κωμωδία του ζην και του ευ ζην.

Μ’αυτά λοιπόν της σιγουριάς τα υλικά και με συνοδοιπόρους τέσσερις “φίλους σολίστες”, ζυμωμένους σε μια πνοή και απαλλαγμένους από την παρτιτούρα και «σαππόρτερς» τα τρία άριστα του μουσικού φυτωρίου “σπείρα-σπείρα”, ο Κραου τα σπάει για πάρτη του και για τους πολλούς πολλούς φίλους του οι οποίοι φέτος καλούνται να ναι εκείνοι που θα μοιραστούν μαζί του τραγούδια λόγια και μικρόφωνο. «φώναξα φίλους να καταγγείλω πενήντα πέντε άγρια ποτάμια… σου τραγουδάνε σ αγαπώ»

Tο πάρτυ επί σκηνής και ανάμεσα στο κοινό, σκηνοθετημένο από τον Φωκά Ευαγγελινό.

 Καινούργιες σπαρταριστές ενορχηστρώσεις, τα τραγούδια σαν γραμμένα χτες και πολλά κατακαίνουργια. «Το Φιλί» της Κικής Δημουλά », «Τα Οπωροφόρα της Αθήνας» από την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, που καταχειροκροτήθηκαν στα σινεμά κι ένα που θα φτιάχνεται κάθε βράδυ κι άλλο, μαζί και μπροστά στους θεατές. Τα τρία Άριστα τώρα!!!

Ο απόλυτος περφόρμερ Χρήστος Μουστάκας, η έξοχη κοντράλτο Αργυρώ Καπαρού σε συγκλονιστικές ερμηνείες, και μπαλλαντέρ το αγόρι λάστιχο Γιώργος Στιβανάκης. Κέφι,δραματικότητα και γέλιο πολύ, απλόχερα αντίδοτα στην γκρίνια και την γκαντεμιά της κρισούμπας!!!

«Αθήνα μου αγάπη μου για πάντα Άκου κι ας μην το ξαναπώ Πως έζησα μαζί σου απ τα τριάντα τα πιο μεγάλα σ αγαπώ» .

Διανομή Σταμάτης Κραουνάκης Χρήστος Μουστάκας Αργυρώ Καπαρού Γιώργος Στιβανάκης

 Έπαιξαν και ενορχήστρωσαν μαζί με τον Σταμάτη οι μουσικοί:

 Άρης Βλάχος – μουσική διεύθυνση, πιάνο

Κώστας Μπαλταζάνης-ηλεκτρική και κλασσική κιθάρα

 Άννα Λάκη – ακορντεόν

 Σοφία Κακουλίδου- ντραμς + κρουστά

Για το «55» συνεργάστηκαν ο καλλιτέχνες:

 Σενάριο – Σταμάτης Κραουνάκης-Φωκάς Ευαγγελινός

 Σκηνοθεσία- Φωκάς Ευαγγελινός

 Σκηνικό – Μανόλης Παντελιδάκης

 Ένδυση – Έλλη Παπαγεωργακοπούλου

Φωτισμοί – Απόστολος Στράντζαλης

΄Ηχος PA – Δημήτρης Μουρλάς

Ηχος monitor – Κώστας Σωτηρίου

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ «55» One man show One man show του Σταμάτη Κραουνάκη με guest τους Χρήστο Μουστάκα, Αργυρώ Καπαρού και Γιώργο Στιβανάκη.

O Κραουνάκης ρολάρει δύο ώρες στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο, εκθέτει και αποδεσμεύει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούργιο του παιχνίδι.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ 

Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 

ΠΡΕΣΠΕΣ: Το Σάββατο 27 Αυγούστου

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΡΕΣΠΕΣ

.