Σπύρος Πανταζόπουλος πρεμιέρα στο “Ακρόαμα των Αθηνών

27 Σεπτεμβρίου 2011

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 άνοιξε το νυχτερινό κέντρο “Ακρόαμα” με επικεφαλής προγράμματος τον Σπύρο Πανταζόπουλο. Σε ένα κατάμεστο νυχτερινό κέντρο οι θαμώνες χειροκρότησαν τον καλλιτέχνη παρ΄ όλη την ψυχολογία τους, που έχουν σμπαραλιάσει η Τρόϊκα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε), όμως αυτοί δεν έχασαν το κουράγιο τους, και βγήκαν για να τα σπάσουν.

Όταν ο Σπύρος Πανταζόπουλος βγήκε στη πίστα και άρχισε το τραγούδι “Άϊντε να με βρεις”, ξεκίνησαν οι καταστροφές – ζημιές, δεχόταν χιλιάδες λουλούδια στην πίστα.

Στο σχήμα συμμετέχει και ο Θοδωρής Φέρρης, πλαισιωμένοι με νέες καλλιτέχνιδες.

Το όλο σχήμα και πρόγραμμα έχει δέσει. Το ξεφάντωμα κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί. Όσοι δεν πήγατε στην πρεμιέρα, αλλά ούτε και το Σάββατο, το μαγαζί λειτουργεί και την Δευτέρα.

Ο καλλιτέχνης είχε προτάσεις και από επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης αλλά προτίμησε την Αθήνα για την φετινή χειμερινή περίοδο,ενώ στα άμεσα σχέδια του συμπεριλαμβάνεται και η Θεσσαλονίκη.

Συγχρόνως, ετοιμάζει νέο single που θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία Angel, ήδη το προηγούμενο single πάει να γίνει χρυσό.

 “Ακρόαμα” 

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 235

Παλιό Φάληρο

Τηλ Κρατήσεων 210 9849101 

.