«Η αδερφή μου είναι εκατομμυριούχος κι εγώ άστεγος»!!!

24 Οκτωβρίου 2011

Ο μεγαλύτερος αδερφός της… Madonna σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση!

Όταν η εφημερίδα “The Michigan Messenger”, δημοσίευσε ένα άρθρο για την εισροή αστέγων στο βόρειο προάστιο της πόλης, σίγουρα δεν περίμενε να βρει ανάμεσά τους τον αδελφό της διάσημης Madonna.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο 55χρονος Anthony Ciccone αποκάλυψε πως είναι άστεγος για περισσότερο από ένα χρόνο δίνοντας καθημερινά μάχη προκειμένου να εξασφαλίσει τα απολύτως απαραίτητα προς το ζην.(φωτ:Η Madonna τη δεκαετία του 1980 με τα οκτώ αδέλφια της συμπεριλαμβανομένων των Anthony και Christopher

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πέρασε τον περασμένο χειμώνα μαχόμενος ενάντια στο κρύο καθώς ζούσε κάτω από μια γέφυρα στην πόλη Traverse. 

Ο Anthony δήλωσε στην εφημερίδα πως έχει αναγκαστεί να καταφύγει σε ακραία μέτρα για να επιβιώσει. «Δεν έχω κανένα εισόδημα. Μαζεύω μπουκάλια και κάνω δουλειές του ποδαριού.

Το χειμώνα έδωσα μάχη για να μην πάθω κρυοπαγήματα. Αρκετοί φίλοι μου έχουν πεθάνει από υποθερμία. Η επιβίωσή μου στηρίζεται καθαρά στη φιλανθρωπία των τοπικών εκκλησιών!».

Πώς όμως ο μεγαλύτερος αδελφός της Madonna, που η προσωπική περιουσία της αδελφής εκτιμάται ότι αγγίζει τα 650 εκ. δολάρια, κατέληξε να κοιμάται κάτω μια γέφυρα;

 «Η οικογένειά μου μού γύρισε την πλάτη, όταν περνούσα δύσκολες στιγμές… Νομίζετε ότι δεν έχω αναρωτηθεί εκατομμύρια φορές “γιατί η αδερφή μου είναι δισεκατομμυριούχος κι εγώ άστεγος στο δρόμο; ” Όταν όμως μου κάνουν αυτή την ερώτηση απαντώ “ποτέ μη λες ποτέ. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα”».

Η τελευταία δουλειά του Anthony ήταν στο οινοποιείο της οικογένειας Ciccone Vineyard & Winery το οποίο διοικείται από τον πατέρα της Madonna τον 80χρονο Tony και τη σύζυγό του Joan, την οποία παντρεύτηκε μετά το θάνατο της μητέρας τoυς, που ονομάζονταν επίσης Madonna, από καρκίνο το 1963.

Ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι ο Anthony δεν είναι ο μοναδικός αδερφός της Madonna που δημιουργεί θέμα γύρω από το όνομά της. Ο αδερφός τους, Christopher Ciccone το 2008 δημοσίευσε ένα μη κολακευτικό βιβλίο για τη διάσημη αδελφή του με τίτλο «Life with My Sister Madonna». 

agelioforos

.