Πως μπήκαν τα Τουρκικά σήριαλ στην Ελληνική τηλεόραση;;;

28 Νοεμβρίου 2011

turkia1.jpgΝα είναι καλά τα δύο παιδιά της νυχτερινής διασκέδασης όπως τους αποκαλούν, ένας πρώην διευθυντής που πέρασε σχεδόν από όλες τις δισκογραφικές εταιρείες  και ένας γνωστός μαέστρος – ατζέντης καλλιτεχνών, είναι αυτοί που γέμισαν τα Ελληνικά κανάλια με Τουρκικά σήριαλ, κάνοντας έτσι τους Έλληνες να κλείνουν την τηλεόραση.

Οι δυο φωστήρες της νυχτερινής διασκέδασης, ήλθαν σε επαφή με Τούρκους ηθοποιούς και παραγωγούς, οι οποίοι πωλούν με το αζημίωτο τα εν λόγω σήριαλ-φούσκα , σε πολύ χαμηλές τιμές, μια και η Τούρκικη λύρα έναντι του Ευρώ, βγαίνει σχεδόν τζάμπα στους καναλάρχες.

Από την άλλη πλευρά, οι δύο φωστήρες με τα ατζέντικα που παίρνουν, τα οικονομούν από όλες τις μεριές, όπως από τα συμβόλαια που συνάπτουν  παίρνουν ποσοστά από τα πνευματικά δικαιώματα, χωρίς να φορολογούνται στην Ελλάδα, αφού  τα χρήματα καταλήγουν σε “υπεράκτια”  Offshore  εταιρείες στην Κύπρο.

Ως αποτέλεσμα,  όλοι αυτοί (καναλάρχες και φωστήρες ) έχουν πετάξει απ΄ έξω τις Ελληνικές παραγωγές, με το πρόσχημα ότι κοστίζουν ακριβά, αφήνοντας έτσι ανέργους τους Έλληνες ηθοποιούς, παραγωγούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς, συγχρόνως δε, χάνουν και τα ασφαλιστικά ταμεία τεράστια ποσά.

Όσο  αφορά στα δύο αυτά Ελληνικά φαινόμενα, δηλαδή τους  παραπάνω δύο φωστήρες, αφού άφησαν την Ελληνική διασκέδαση, ασχολούνται πλέον με  την κουλτούρα των Βαλκανίων (Τούρκους, Βουλγάρους  και όχι μόνο) και ηθοποιούς, καλλιτέχνες, μοντέλα, φέροντας τα σκουπίδια της τηλεόρασης αυτών των κρατών, στα δικά μας εθνηκά κανάλια, πάντα με απώτερο σκοπό το κέρδος τους και μόνο, αποβλακώνοντας  έτσι τους Έλληνες τηλεθεατές.

Προτείνουμε στους  καναλάρχες ,να ασχοληθούν και να παράγουν  Ελληνικές παραγωγές σήριαλ, και ντοκιμαντέρ, να προβάλουν τα αρχαία της Μακεδονίας  (εκεί να δεις τι χρήμα θα πέσει πουλώντας τα),αλλά και ολοκλήρου της Ελλάδος.

Τουλάχιστον, μ΄ αυτόν τον τρόπο θα διαφημίζουμε μέσω της τηλεόρασης – χαζοκούτι, τον μοναδικό και εξαίρετο  πλούσιο Ελληνικό πολιτισμό , ιστορία και κουλτούρα, σ΄ ολόκληρο τον πλανήτη, αντί να  προωθούμε την Τούρκικη εισβόλη και στα σπίτια μας, με αυτά που μας πλασάρουν  οι δύο φωστήρες του Show biznes (τρομάρα τους) , σε αντίθεση με τα  Κυπριακά κανάλια , απ΄ όπου  θα τους είχαν πετάξει με τις κλωτσιές.  

.