“Βόμβα” Καμμένου για Παπαδήμο μέσω Twitter

29 Δεκεμβρίου 2011

Πολλά ερωτήματα αφήνει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κ. Πάνος Καμμένος μέσω σχολίων στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter.

Ο κ. Καμμένος σε σχόλιο του στο twitter αφήνει υπόνοιες για τον πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο, για ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των CDS και στην παραίτηση των εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

 «Σε ποιού το σπίτι μπαινόβγαινε ο Παπαδήμος από αυτούς που ερευνούσαν για τα CDS οι παραιτηθέντες εισαγγελείς;

Κερδίζετε καλαμπόκι ελβετικό» ήταν το τιτίβισμα του πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Πάντως ο Λ. Παπαδήμος έδωσε εντολή για άμεση διερεύνηση των λόγων παραίτησης που επικαλούνται οι δυο εισαγγελείς μετά τη συνάντηση που είχε με την δικαστική ηγεσία.

Να διερευνηθούν το ταχύτερο δυνατόν οι λόγοι που επικαλούνται στην χθεσινή παραίτηση τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, ζήτησε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τη δικαστική ηγεσία όλων των δικαστηρίων της χώρας, παρουσία και του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, και του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Σταυρόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον χώρο της Δικαιοσύνης, ενώ ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους ανώτατους δικαστικούς για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας και την πορεία διαπραγματεύσεων του PSI.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δικαστικοί έδειξαν θετική ανταπόκριση για το προωθούμενο νομοσχέδιο αναβάθμισης και ταχύτερης απονομής της Δικαιοσύνης και ζήτησαν να εξεταστούν ορθολογικά ζητήματα εφεδρείας για τους δικαστικούς υπαλλήλους, που αφορούν στη λειτουργία των δικαστηρίων και οικονομικής αυτοτέλειας της Δικαιοσύνης.

sofokleousin

.