Το άδοξο τέλος της τσάρκας με Lamborghini

28 Δεκεμβρίου 2011

 Στα σοκάκια της Αθήνας καμαρωτή, καμαρωτή η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια οδηγούσε ξέγνοιαστη το πολυτελές αυτοκίνητο Λαμποργκίνι ένα απόγευμα Παρασκευής, χωρίς να νοιάζεται ότι δεν έχει άδεια οδήγησης.

Ώσπου η μονάδα ΔΙΑΣ εντόπισε την Λαμποργκίνι να πετάει στην κυριολεξία σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να την σταματήσουν και να προβούν σε έλεγχο ρουτίνας.

 Οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν πως εις βάρος της καλλιτέχνιδα εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον και του συζύγου της εκκρεμούσε δικαστική απόφαση με ποσό άνω των 50.000 Ευρώ.

Φυσικά έγινε η αυτόφωρη διαδικασία,καθώς  ακόμα και τα χαρτιά του αυτοκινήτου δεν ήταν εντάξει.

Έτσι λοιπόν, με όλα τα παραπάνω οδηγήθηκε με χειροπέδες στην οδό Κατεχάκη στην Κεντρική Ασφάλεια.

 Όμως η καλλιτέχνιδα το βράδυ της ίδιας ημέρας έπρεπε να εμφανιστεί, στο νυχτερινό κέντρο, επί της Συγγρού. Άρχισαν να πέφτουν βροχή τα τηλέφωνα από τον δικηγόρο της καλλιτέχνιδας προς την ασφάλεια, όπως και από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ο οποίος είχε πολύ καλές διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρακαλώντας να αφήσουν την καλλιτέχνιδα για να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο, που δεν πάει τόσο καλά, την Παρασκευή και το Σάββατο, εγγυώντας ο ίδιος ότι, η τραγουδίστρια την Κυριακή το πρωί θα επιστρέψει στο τμήμα για να περάσει την αυτόφωρη διαδικασία.

Έτσι η τραγουδίστρια αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη , πήγε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο και την Κυριακή το πρωί επέστρεψε στην ασφάλεια. Είπατε τίποτα;;

Αυτά δεν γίνονται ούτε και αν πρόκειται για τον Πρωθυπουργό, όπως και με τον ηγούμενο του Βατοπεδίου Εφραίμ, με την καλλιτέχνιδα όμως όλα είναι πιθανά, νάνε καλά οι υψηλές διασυνδέσεις που έχει ο επιχειρηματίας μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Την Δευτέρα το πρωί πληρώθηκε η δικαστική απόφαση των 50.000 Ευρώ και η καλλιτέχνιδα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ για το δίπλωμα οδήγησης που δεν είχε, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Μια παρόμοια μεταχείριση είχε και ένας άλλος γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος πέρασε με κόκκινο. Αντί λοιπόν οι αστυνομικοί να του ρίξουν  βαρύ πρόστιμο, και σε συστάσεις, των ρωτούσαν  τι τιμή έχει η φιάλη στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Αυτά και μη χειρότερα συμβαίνουν μεταξύ του καλλιτεχνικού στερεώματος και της κρατικής διαπλοκής σε μια χώρα που μας κυβερνούν συγκεκριμένες οικογένειες πολιτικών.

.