Η πραγματική ανεργία στην Βόρεια Ελλάδα έφτασε πάνω από το 50%.

19 Ιανουαρίου 2012

2691.gifΗ Βόρεια Ελλάδα  έφτασε σε τραγικά όρια. Καθημερινά στην Βόρεια Ελλάδα κλείνουν επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων μεταξύ αυτών : Carrefour, Goody΄s, ζαχαροπλαστεία Χατζής, καταστήματα ενδημάτων -υπόδησης, και κάθε είδους άλλων επιχειρήσειων.

Από την εταιρεία Κατσέλη σφραγίστηκαν επιταγές ύψους 900.000 Ευρώ της εταιρείας Carrefour. Η πληροφορίες αναφέρουν, πως ο γενικός διευθυντής της Carrefour στην Ελλάδα, διέπραξε μεγάλη απάτη, καταχράστηκε εκατομμύρια Ευρώ των προμηθευτών, τοκίζοντας δε τα με υψηλό τοκογλυφικό τόκο, ως αποτέλεσμα μετά από πολύ μηνών παρακολούθηση  για την παράνομη αυτή δράση του, να εκδιωχθεί και να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη, χωρίς όμως να διαρρεύσει τίποτα στον τύπο, ώστε να μην χαλάσει η εικόνα της πολυεθνικής εταιρείας. 

Πόντος, επικρατεί ένας μεγάλος χαμός στις πολυεθνικές και της Ελληνικές Αλυσίδες καταστημάτων.

 Όσο για την ανεργία ,καθημερινά καλπάζει, αφού μόνο στην Βόρεια Ελλάδα πάνω από το 50% του πληθυσμό της είναι χωρίς δουλεία, χωρίς μεροκάματο, τα δε επίσημα στοιχεία της πολιτείας που παρουσιάζουν είναι πλασματικά .

 Η χρυσή καραμέλα των Μ.Μ.Ε περί φοροδιαφυγής είναι πέρα για πέρα πλασματικά , όπως πρόσφατα .

‘Αλλωστε ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Σαρκοζί, ομολόγησε ό,τι, “έπρεπε να στριμώξουμε τους Έλληνες για να κατεβάσουμε το κατά κεφαλήν εισόδημα, το βιοτικό τους επίπεδο, χτυπώντας δια μέσου των Μ.Μ.Ε τα περί φοροδιαφυγής ”.

 Οι εντολοδόχοι πολιτικοί μας του τύπου «δώστα όλα »εφαρμόζουν το σχέδιο αυτό, με δόλο για να διαλυθεί η Ελλάδα, η οικονομία της, και ο ανθρώπινος παράγοντας, εξυπηρετώντας ( με το αζημίωτο πάντα) τα σχέδια της Ν.Τ.Π (Νέα Τάξη Πραγμάτων)

Έτσι φτάσαμε στο αποτέλεσμα ,Γάλλοι , Γερμανοί, Αμερικάνοι και όχι μόνο, τοκογλύφοι τραπεζίτες να μας τα πήραν όλα, ακόμα και το τελευταίο κεραμιδή πάνω από το κεφάλι μας. Θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα.

Ο Ελληνικός λαός που έφτασε στα όρια της φτώχιας, μη έχοντας να πάρει ούτε ψωμί, θα αντιδράσει δυναμικά , μια νέα Ελληνική Επανάσταση, τούτη την φορά για να εκδιώξεις τους ξένους δυνάστες (ΔΝΤ, Ε.Ε, ΕΚΤ) μαζί και τους προδότες Έλληνες πολιτικούς..

.