Η Ελλάδα και πάλι στο γύψο με το Μνημόνιο 2

27 Ιανουαρίου 2012

Ο Ελληνικός λαός λιμοκτονεί με τις πρακτικές της φορομπηχτικής πολιτικής των δωσίλογων των τελευταίων κυβερνήσεων.

Είναι αυτοί που μαγείρεψαν τα στοιχεία για να μας φέρουν το ΔΝΤ και την Τρόϊκα, γαι να ληστέψουν όλον τον πλούτο του Έλληνα, χρήματα, ακίνητα, ολόκληρες περιουσίες, αλλά και να πουλήσουν όλον τον ορυκτό πλούτο της χώρας στους Γερμανούς του Γ΄ Ράιχ και της νέας τάξης πραγμάτων, Ρόστιλ, Ροκφέλερ, Σόρος.

Οι Έλληνες προδότες πολιτικοί εκβιάζουν απροκάλυπτα πλέον και τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι φοβούνται να ασκήσουν σωστά τα καθήκοντα τους, όπως άλλωστε δήλωσε στον Νίκο Βάνη ο πρώην γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Χάρης Βεργούλης,  αλλά  και ο δικηγόρος κύριος Γ. Βήτας.  

Tα ίδια λέει και η Ζωή Γεωργαντά καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, που ήταν στην ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Παρόμοιες  δήλωσεις έκανε  στον Νίκο Βάνη και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, όσον αφορά την υπόθεση των CDS που αγγίζουν την οικογένεια Παπανδρέου, αλλά και τους δύο εισαγγελείς που το Υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθεί να τους βγάλει από την υπόθεση.

Θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί , να βγει στους δρόμους, να διώξει τους προδότες πολιτικούς, και να πάρει την εξουσία στα χέρια του.

Και ας γυρίσουμε πίσω στην δραχμούλα μας,  να παράγουμε πλέον τα δικά μας προϊόντα και όχι να κάνουμε εισαγωγή πατάτας από την Αυστρία ,Αίγυπτο, Τουρκία, λεμόνια από την Αργεντινή,Τουρκία, ντομάτες από τα Σκόπια και ούτω καθ΄ εξής.

Στην αρχή θα ματώσουμε, αλλά μετέπειτα θα σταθούμε στα όρθιοι.

Ως πότε στην Ελλάδα θα υπάρχουν ηγέτες προδότες”

“Δώρο στους θεούς, εμείς που κτίσαμε Παρθενώνες και είχαμε δασκάλους όπως ο Αριστοτέλης”

Καθ Ζωή Γεωργαντά:

Στο ειδικό δικαστήριο ο ΓΑΠ.

https://www.youtube.com/watch?v=6P7ylYMMnLs&feature=player_embedded

 Καμμένος: Προδότες θα δικαστείτε μόλις πέσει η χούντα https://www.youtube.com/watch?v=ye8vi6rvGcU&feature=related

 

.