ΟΓΑ-φαινόμενο

30 Ιανουαρίου 2012

_oga.jpgΟ ασφαλιστικός φορέας κύριας Ασφάλισης του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων Αγροτών ΟΓΑ, είναι  και πάσης φύσεως οργανισμός – χωνευτήρι λαθρομεταναστών, Ελληνοποιημένων Αλβανών, Γεωργιανών, Αφγανών, Ιρακιινών κ.τ.λ.π, οι οιποίοι είναι πολύ καλά πληροφορημένοι (ας είναι καλά οι διάφορες Μ.Κ.Οργανώσεις ), που μπορούν να βολεύονται βασιλικά μέχρι τα βαθιά τους γεράματα, χωρίς να έχουν συμβάλλει οικονομικά στην χώρα που τους  μάζεψε και τους φιλοξένησε ανθρώπινα, εις  βάρος του ελληνικού Λαού.

Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του.

 Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο Δήμος παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια  για τα περαιτέρω και τα παράβολα.

Ο δε Αλβανός συνέχισε ακάθεκτος:

– “Σιγά μην πληρώσω και παράβολο στο κωλοκράτος για να πάρω την ιθαγένειά σας!

Το μόνο που θέλω είναι να την πάρουν τα παιδιά μου για να παίρνει η γυναίκα μου το επίδομα πολυτεκνίας και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, να παίρνει την ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μάνας..”

Η υπάλληλος επικοινώνησε με τον ΟΓΑ που χορηγεί τα πολυτεκνικά επιδόματα σε όλους, είτε ζουν σε χωριό είτε σε πόλη και ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

 Η απάντηση του ΟΓΑ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Αλβανού:

¨”Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σε αλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη.

 Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη (ή καλύτερα ο Συνηγόρος του αλλοδαπού), ο ΟΓΑ δίνει πλέον πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπό σύζυγο και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!!

Όλα αυτά, την ώρα που η ελληνική οικογένεια περνάει τέτοια οικονομική κρίση, την ώρα που αντιμετωπίζουμε τέτοια υπογεννητικότητα, το Ελληνικό κράτος,  αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια, μοιράζει αφειδώς χρήματα σε αλλοδαπές οικογένειες, συνήθως μουσουλμανικές!

Τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις κάνει η Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες, ωστόσο Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ.

Πάντως, χωρίς Ελληνική εκπαίδευση, χωρίς θρησκευτική πίστη, χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς εθνική άμυνα, χωρίς εθνική οικονομία, χωρίς εθνικούς πολιτισμικούς δεσμούς, είναι μοιραία αναπόφευκτο πως αυτή η Πατρίδα θα μείνει κάποτε και χωρίς Έλληνες.

 

 

.