Ποιος είπε πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν διασκεδάζει;;

27 Ιανουαρίου 2012

Διασκεδάζει και  μάλιστα με πολύ πρωτότυπο τρόπο, αρκεί να έλθει στο τσακίρ κέφι, όπως και έγινε προ ημερών σε μπαράκι της Θεσσαλονίκης , όπου συχνάζει πολύ τακτικά με την παρέα του, εδώ και πολλά χρόνια.

Λίγοι γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτης, στο εν λόγω μπαράκι που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης,  είναι ο νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σ΄ αυτό το μπαράκι υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου σπανίως ή και καθόλου δεν γίνεται κανένας έλενχος , διασκέδαζε ο Δήμαρχος Γ. Μπουτάρης τέτοιο τσακίρ κέφι, που κάποια στιγμή νόμιζε ότι είναι ο Sakis , καθώς όταν άναψε το κέφι για τα καλά, κοτζάμ Δήμαρχος ανέβηκε πάνω στο μπάγκο του μπαρ, και στο ρυθμό της ξένης μουσικής , αλλά και  κατόπιν παρότρυνσης της παρέεας του μεταξύ αυτών και  Σκοπιανοί  που είναι μάλιστα από τους καλύτερους πελάτες του μαγαζιού, να φωνάζει “βγάλτα όλλα..”, άρχισε σιγά – σιγά με κινήσεις στριπτίζ να ξεκουμπώνει και να πετά το σακκάκι, έπειτα το πουκάμισο  και να μένει με το φανελάκι που φορά από τα νιάτα του.

Η δε παρέα του να φωνάζει ,“μπάρμπα Γιάννη, βγάλε  και το παντελόνι”.

 Όμως, προς μεγάλη απογοήτευση, ο mr στρίπερ δεν έβγαλε το παντελόνι, ενώ οι φωτογραφίες έπεφταν βροχή, τις οποίες δεν δημοσιεύει το Ελληνικό Φαινόμενο για λόγος ευπρέπειας.

Πάντως, τα παλαιότερα χρόνια ο μπάρμπα Γιάννης δεν δίσταζε να πετάει όλα τα ρούχα του, όπως καλά θυμούνται οι τακτικοί θαμώνες της disco Palladium.

Αυτές τις αναμνήσεις αναπολεί ο κυρ Γιάννης, που το πρωί  είναι δήμαρχος , το βράδυ …στρίπερ, για να θυμάται τα νιάτα του, τώρα που γέρασε και ακόμα αντέχει στο ξενύχτι.

Όσο  αφορά το μπαράκι με ιδιοκτήτη τον Αντιδήμαρχο, φαίνεται πως η πολιτεία κάνει τα στραβά μάτια, σε όλες τις παραβιάσεις του συντάγματος που απαγορεύει δια ροπάλου αιρετούς εν ενεργεία να είναι και ιδιοκτήτες τέτοιου και όχι μόνο καταστήματος.

Ο φίλτατος, από την ώρα που ανέλαβε πόστο στο Δήμο θα έπρεπε το κατάστημα να το μεταβιβάσει, ή να το πουλήσει. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, όπου και άλλοι αντιδήμαρχοι εν ενεργεία ενοικιάζουν ακίνητα της περιουσίες τους , στο Δήμο.

Εντούτοις, δεν σκάει ούτε μύτη για όλες τις παραπάνω αμαρτωλές καραμπινάτες παραβάσεις.

Και εδώ ισχύ το εύστοχο ρητό του κ.Πάγκαλο, ότι πράγματι αυτοί  τρώνε και πίνουν όλοι μαζί  τα λεφτά του ελληνικού λαού.

.