Χαμός έγινε με την μπλόφα του καλλιτέχνη

19 Ιανουαρίου 2012

svoura.gifΠαλιά μου τέχνη κόσκινο για τον φιρμάτο καλλιτέχνη που εμφανίζεται σε κέντρο επί της Συγγρού, όπου εργάζεται επί 6 ημέρες την εβδομάδα με μεροκάματο κοντά στα 2.000 Ευρώπουλα (κάθε βράδυ), πέταξε προ ημερών μια μπλόφα στο Twitter, ότι θα πάει δήθεν να κάνει εγχείριση στις φωνητικές του χορδές, και γι΄ αυτόν τον λόγο δεν θα εμφανίζεται άλλο στο μαγαζί.

Ο επιχειρηματίας και αφεντικό του καλλιτέχνη που δεν γνώριζε το παραμικρό, μόλις πληροφορήθηκε την μπλόφα του καλλιτέχνη τρελάθηκε , και τον κάλεσε σε απολογία, όπου έγινε χαμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου επί της Συγγρού από την ημέρα που προσέλαβε στο μαγαζί τον εν λόγω μπλοφατζή καλλιτέχνη και μέχρι πέρυσι τον χάϊδευε και τον αγκάλιαζε λέγοντας του “είσαι ο άνθρωπος μου”, ο δε καλλιτέχνης του απαντούσε, με το χαμόγελο ως τα αυτιά “γεια σου πατέρα μου, αφεντικούλη μου”.

Είναι μεγάλος διπλωμάτης σ΄ αυτά, χρόνια τώρα έτσι συμπεριφέρεται με όλους τους επιχειρηματίες που συνεργάζεται, και στο τέλος αφού συγκρουστούν καταλήγουν στα δικαστήρια με απώτερο σκοπό να λήξει το συμβόλαιο και να ζητήσει μεγάλες αποζημιώσεις.

Έτσι έγινε άλλωστε και με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, όταν εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο του, αλλά και στην Αθήνα σε ένα club παλαιότερα. Αυτή είναι η τακτική του και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, έτσι έστησε την μπλόφα και περί χειρουργείου.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρο επί της Συγγρού δεν έπρεπε να εκπλαγεί με την τακτική του εν λόγω καλλιτέχνη, καθώς πριν ακόμα τον προσλάβει στο σχήμα τον είχαν προειδοποιήσει για τον χαρακτήρα του, ώστε να μην του βγει από τα δεξιά.

“Ο λύκος δεν αλλάζει το χούι, αλλά μόνο το μαλλί του” που λέει και η λαϊκή μας παροιμία, για τον οποίον δυστυχώς δικαιώθηκα για άλλη μια φορά.

Βλέπω δε τον Μάϊο που το μαγαζί θα λειτουργεί ακόμα ο εν λόγω καλλιτέχνης να την κάνει με ψηλά πηδηματάκια, και ο επιχειρηματίας να μείνει με το μικρόφωνο στο χέρι, μετά τις αγάπες και τα σιρόπια.

Εύχομαι μόνο να μην δικαιωθώ και πάλι.  

.