Επιστολή προς τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και κύριο Παπαδάκη

28 Φεβρουαρίου 2012

Καλημέρα κύριε Παπαδάκη, σήμερα το πρωί είδα στην εκπομπή σας την παρουσίαση του κόμματος του κυρίου Καμμένου. Το οποίο ιδρύθηκε μόλις χθές.

Σας ενημερώνω ότι στις 21/11/2011 έγεινε στην Αθήνα η επίσημη παρουσίαση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ή (κόμμα απόστράτων) όπως έχει μείνει σε κάποιους.

Εσείς όμως όπως και οι συνάδελφοι σας από τα άλλα μεγάλα κανάλια το αγνοήσατε και το αγνοήτε συστηματικά. Ούτε μία αναφορά σε αυτό ενώ έχουν γίνει τόσες εκδηλώσεις απο το κόμμα. Γιατί αυτή η συστηματική απαξίωση στου κόμματος μας απο το κανάλι σας; Το οποίο σας πληροφορώ ότι ήδη μετράει στις δημοσκοπήσεις 1,3% με το 67% των μελών να είναι ιδιώτες.

Και όλα αυτά χωρίς καμμία βοήθεια απο τα ΜΜΕ. Σας φοβίζει τίποτα; Μας θεωρείτε γραφικούς; Μήπως εκτελείτε εντολές; αν ναι το καταλαβαίνω διότι τι να κάνουμε πρέπει να εξασφαλήσετε το μισθό σας,

Εάν δε έχετε πάρει μυρωδιά (κακώς γιατί τότε τι μεγαλοδημοσιογράφος είστε;) για το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας τότε δεν έχετε παρα να μπέιτε στο site του συνδέσμου και να ενημερωθήτε. www.syndesmosee.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Περικλής Κωνσταντάρας

Αξκός ΣΞ εα

Εκπρόσωπος ΣΕΕ Δήμου

Χορτιάτη Πυλαίας

.