Οι εθελοντές αλληλεγγύης και κυνηγοί της ακρίβειας

29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ σε ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΛΑΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ , ΟΣΠΡΙΑ ,ΚΡΑΣΙΑ

Αποφασισμένοι να κάνουν ευκολότερη οικονομικά τη ζωή μας , παραγκωνίζοντας τα αρπακτικά των μεσαζόντων κι άλλων αετονύχηδων που εκμεταλλεύονται τους παραγωγούς , ανεβάζοντας στα ύψη το κόστος. ΄

Ενώ όλα έχουν περικοπεί, οι τιμές στα ράφια των μάρκετς παραμένουν αμετακίνητα στα ύψη.

Π.Χ. πριν μια εβδομάδα το λίτρο κρασιού στο ΚΑΡΦΟΥΡ είχε 1.90 ευρώ, δυό μέρες αργότερα ανέβηκε στα 2.40!

Γιατί ; Την απάντηση θα τη δώσουν οι εθελοντές εδώ με το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ που θα γίνεται περίπου κάθε Κυριακή ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ, όπως απέδειξε το πείραμα της πατάτας..

Ως χορηγό επικοινωνίας επέλεξαν την ιστοσελίδα μας, www.neoskosmos-athens.blogspot.com , που από καιρό ήδη πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας.

Γνωστόν είναι το σύνθημά της ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, οι αγώνες για να πεισθούν οι επιχειρηματίες της περιοχής να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές και με το τελευταίο, την ήδη δημοφιλή εκστρατεία αλληλεγγύης.” ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-..ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ”! κ.λ.π…

Κατά τα πρότυπα ..οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απ΄ευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών ..

Περισσότερες λεπτομέρειες –και ακριβείς τιμές θα δωθούν σύντομα.

Αυτή τη στιγμή οι εθελοντές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για εξασφάλιση μεγάλων ποσοτήτων (σε λάδια, όσπρια , κοτόπουλα και κρασιά ) από τους παραγωγούς. .

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -με πρόθεση ποσοτήτων που επιθυμείτε στη διεύθυνση

pparatiritis@yahoo.com ,ή στο

airnewsmodelling@gmail.com ..

Στις ίδιες διευθύνσεις μπορούν να απευθύνονται και οι παραγωγοί με τις προσφορές τους!

.