Πράκτορας 007 σε νυχτερινά κέντρα

28 Φεβρουαρίου 2012

Για την ασφάλεια γνωστού καλλιτέχνη του ερωτικού τραγουδιού, επιστρατεύτηκε γνωστό πρώην μοντέλο σήμερα πράκτορας, εκπαιδευόμενη σε μυστική υπηρεσία της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία μετέπειτα συνέχισε την εκπαίδευση σε μυστική υπηρεσία υπερδύναμης χώρας.

Το εν λόγω μοντέλο – πράκτορας εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή, χωρίς να είναι ζευγάρι, να έχουν σχέση ερωτική, αλλά για να τον φυλάει μέρα – νύχτα, ενώ είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες, αλλά και στο τράβηγμα  πιστολιού, το οποίο κουβαλάει πάντα μαζί της , μέσα στην μίκρη τσάντα.

Η γνωριμία τους έγινε στις Δαλματικές ακτές , όπου ο καλλιτέχνης βρέθηκε για να δώσει μια συναυλία, που διοργάνωσε γνωστός Έλληνας εφοπλιστής,που  ενοικίασε νησί της περιοχής  για  να το  αξιοποιήσει και να  εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια.

Εκεί ο εφοπλιστής πρόσφαιρε  στον καλλιτέχνη τις υπερεσίες του  μοντέλο – πράκτορα για να τον φυλάει, την δε αμοιβή έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο εφοπλιστής.

Έτσι η μοντέλα – πράκτορας βρέθηκε στην χώρα μας, δίπλα στην τραγουδιστή να κάνει καλά την δουλειά της, για την οποία πληρώνεται πλουσιοπάροχα, συνδυάζοντας την δουλειά με την Ελληνική διασκέδαση, και τίποτα παραπάνω.

Έρωτες στην δουλειά δεν χωρούν, παρά τα γελοία δημοσιεύματα που αναπαράγονται για το δήθεν ερωτευμένο ζευγάρι, αν θα παντρευτεί, αν η πεθερά την είδε με καλό μάτι την κοπελιά και ούτε καθ΄ εξής, φαντασίωση  ρομαντικών.

Το ερώτημα είναι, από ποιους προστατεύει η πράκτορας τον καλλιτέχνη και γιατί χρειάζεται να οπλοφορεί ακόμα και σε κέντρα διασκέδασης;;;;

Τι μπανανία χώρα είμαστε, όπου ο καθένας κουβαλάει και από ένα όπλο, χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος.

Ο Υπουργός Δημόσιας τάξης και Προστασίας του Πολίτη, προ μηνών ζήτησε να παραδώσουν τα όπλα οι κάτοχοι με νόμιμη  άδεια οπλοφορίας, μαζί και τις σφαίρες που έχουν δηλώσει, φοβούμενος εξέγερση του λαού για τα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Η κοπελιά, έχει άδεια οπλοφορίας  ;;

Την παράδωσε όπως πράξαν και  τόσοι επίσημοι καταγραμμένοι με  νόμιμη άδεια οπλοφορίας ;;;

.