Διαλύουν τις ειδικές Δυνάμεις (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ)του Λιμενικού Σώματος

27 Μαρτίου 2012

lymenikoi-thessaloniki.JPGΕνώ η Ελλάδα μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες  διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια,κύριος από τρίτες χώρες , την ίδια ώρα νομοσχέδιο εξπρές καταθέτει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο κ. Χρυσοχοΐδης για την διάλυση της αντιτρομοκρατικής του Λιμενικού Σώματος τα γνωστά ΚΕΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνδρες των ΚΕΑ ανήκουν κομματικά στην ΝΔ και την παραδοσιακή δεξιά. Μ΄ αυτόν τον σκοπό ο Υπουργός Προστασίας του Προστασίας του Πολίτη διαλύει την ειδική αυτή μονάδα.

Τα τελευταία χρόνια δυνάμεις των ΚΕΑ  άριστα εκπαιδευώμενες, είχαν μεγάλες επιτυχίες  στην εθνική ασφάλεια της χώρας, επέφεραν μεγάλα πλήγματα κατά του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και της εμπορίας  βαρύ οπλισμού που πιάστηκε πρόσφατα, προερχόμενος από την Βουλγαρία για να καταλήξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πολλοί κομάντος των ΚΕΑ αναφέρουν ότι το Υπουργείο εφόσον δεν μπόρεσε να τους μεταθέσει δυσμενώς, διότι προσέφυγαν στην δικαιοσύνη κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα, αποτρέποντας έτσι την μετάθεση τους, τώρα ο Υπουργός κατεβάζει κρυφό νομοσχέδιο για την διάλυση του σώματος, το οποίο θα περάσει τις βραδινές ώρες από την βουλή, όπου δεν θα υπάρχει κανείς βουλευτής.

Αυτή η κίνηση του Υπουργού είναι αντισυνταγματική , διότι κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου απαγορεύεται να περνούν τέτοια νομοσχέδια που διαλύουν ένα τέτοια σώμα.

Η ΝΔ τι έχει να απαντήσει για τις διώξεις που γίνονται στο Λιμενικό Σώμα, και αποσκοπούν στην διάλυση του.

.