Αντώνης Βαρδής«Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές»

30 Απριλίου 2012

Την νέα του δισκογραφική δουλειά πρόκειται να μας παρουσιάσει σύντομα ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες και ερμηνευτές της νεότερης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, ο Αντώνης Βαρδής.

Το  cd, το οποίο θα κυκλοφορήσει με τον γενικό τίτλο «Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές», περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους των  Βασίλη ΓιαννόπουλουΑντώνη Ανδρικάκη και Όλγας Βλαχοπούλου.

Το νέο album του Αντώνη Βαρδή χαρακτηρίζεται από σπουδαίες συνεργασίες, όπως αυτήν με τον Πασχάλη Τερζή και τον Πάνο Κατσιμίχα στο τραγούδι «Από πείσμα θα υπάρχω», ένα τραγούδι που ήδη παίζεται στα ραδιόφωνα με επιτυχία.

Αλλά και με την Πέγκυ Ζήνα  στο τραγούδι-ντουέτο «Τη μοναξιά δικάζω»-σε στίχους Αντώνη Βαρδή- που έχουμε ήδη αγαπήσει από τις ραδιοφωνικές του μεταδόσεις.

Άλλο ένα τραγούδι-ντουέτο που επίσης ξεκίνησε να παίζεται πρόσφατα στο ραδιόφωνο, είναι το «Θα σ΄αγαπώ αιώνια», μία υπέροχη μπαλάντα που ερμηνεύουν ο Γιάννης Βαρδής και η Ευδοκία Καδή.

Στο cd θα συναντήσουμε επιπλέον άλλο ένα καινούργιο τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Βαρδής, το « Φταίμε και οι δυο» και την επιτυχία της Ευδοκίας Καδή «Ταξίδεψέ με» που μας ταξίδεψε μουσικά τον περσινό χειμώνα.

Ο Αντώνης Βαρδής ερμηνεύει 4 νέα τραγούδια-ανάμεσά τους το ήδη γνωστό «Δεμένος εδώ»-αλλά και μία νέα εκδοχή ενός από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, το «Φεύγω» σε στίχους Αντώνη Βαρδή  και Χάρις Αλεξίου.

.