Γιατί ορισμένοι κεφαλαιούχοι τρέμουν την Δραχμή και όχι τους τοκογλύφους;;;;

27 Απριλίου 2012

Με την ένταξή της στο ευρώ, η Ελλάδα παρέδωσε το Εθνικό  νόμισμά της και πολλές από τις δυνάμεις που ένα κυρίαρχο έθνος πρέπει να κατέχει έτσι, ώστε , να μπορεί να ανταποκριθεί σε σοβαρές οικονομικές κρίσεις.

Όταν μια χώρα δεν διαθέτει το δικό της νόμισμα, δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε μια σοβαρή οικονομική κρίση και βρίσκεται στο έλεος των άλλων κρατών που ελέγχουν το οικονομικό της πεπρωμένο.

Το ΔΝΤ είναι κακόφημο, επειδή έχει μία απάντηση για κάθε κρίση: λιτότητα ! /William Black, Αμερικανός δικηγόρος, ακαδημαϊκός, συγγραφέα και πρώην ρυθμιστής τράπεζων,ανέπτυξε δε την έννοια της ” απάτης ελέγχου” των τραπεζών στους εκτελεστικούς διευθυντές που χρησιμοποιούν την τράπεζα ως εργαλείο, για να λεηλατήσουν τους πιστωτές της και τους μετόχους.

Έτσι λοιπόν,εάν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα, θα πρέπει να γυρίσουμε στην δραχμούλα μας, και να μην ακούμε όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων που παρουσιάζουν την Δραχμή ως την μεγαλύτερη καταστροφή για την χώρα μας.

Αυτοί όμως που θα πρέπει να φοβούνται περισσότερο είναι οι τοκογλύφοι, τραπεζίτες, Ρότσιλ, Ροκφέλερ, Γκόλντμαν Σαξ και τα τσιράκια τους εδώ στην Ελλάδα, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εάν φύγουμε από την Ευρωζώνη  η πρώτη που θα πτωχεύσει είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Γερμανία, και οι Βόρειες χώρες της Ευρώπης, διότι αυτοί έχουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που τροφοδοτεί τις χώρες με το Ευρώ και κόβει πλασματικά τοξικά ομόλογα της Γκόλντμαν Σαξ, μια και ο κύριος Ντράγκι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας είναι παιδί του Σόρος, συμπεριλαμβανομένων και των διοικούντων την Ελλάδα.

Για δέστε την Τουρκία με το δικό της νόμισμα, τι ανάπτυξη έχει , μάλιστα μετά την αποχώρηση της από το ΔΝΤ.

Οι Έλληνες πολιτικοί που υπέγραψαν τα μνημόνια, εκχώρησαν την Εθνική κυριαρχία στους ξένους, και πούλησαν την Ελλάδα.

Άρα η Δραχμή δεν είναι μπαμπούλας, μην τρώτε παραμύθι από τους πολιτικούς μας.

Ο ψήφος μας  στις 4Μαϊού μπορεί και πρέπει να αλλάξει  την επικίνδυνη πορεία που  χάραξαν  οι δωσίλογοι πολιτικοί μας,  φέρνοντας   μια νέα κατοχή  για την Ελλάδα.

.