Γιώργος Γελαράκης & Stage band

29 Απριλίου 2012

Γελαράκης ΓιώργοςΟ Γιώργος Γελαράκης και οι Stage Band ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και την τεράστια τους αγάπη τους για τη μουσική!!!

Πιο ώριμοι από ποτέ, έχοντας ο καθένας στο ενεργητικό του δεκάδες εμφανίσεις σε stage και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα , θα πάρουν τα όργανά τους στην πλάτη και θα παίξουν τη μουσική τους όπου υπάρχει stage, όπως λέει και το όνομα!

Σκοπός τους να εκφράσουν όλες τις μουσικές ανησυχίες τους και να μεταδώσουν μια μουσική ανάταση, που στις εποχές που διανύουμε είναι από τις ελάχιστες μορφές όασης!

Στην πραγματικότητα βέβαια η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει πριν από λίγους μήνες ,καθώς οι Stage band συμμετέχουν μουσικά και όχι μόνο , στην ηχογράφηση του πρώτου ολοκληρωμένου album του Γ. Γελαράκη σε μουσική και στίχους δικούς του, με τίτλο <<Ονειροποιός> που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο 2012

Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι “ΚΙ ΟΛΟ ΓΥΡΙΖΩ” και είναι στην διάθεση σας για μετάδοση, το οποίο αναδείχθηκε πρώτο στην ψηφοφορία για το Big Buzz του Musicwave.gr τον Νοέμβριο του 2011 στο τελικό του Open Live Music Festival Κοζάνης με κριτές τον Β. ΛΕΚΚΑ και την ΕΥΣΤΑΘΙΑ

STAGE BAND

Ανθή Τζανέτου – Φωνητικά

Ιάκωβος ΄΄Jai΄΄ Μαζαράκης – Ηλεκτρική κιθάρα
Στέργιος Χατζηιωαννίδης – Τύμπανα
Διαμαντής Στογιαννίδης – Mπάσο
Bασίλης Τσιάκαλος – Πλήκτρα


.