Έρχεται κλειδαριά και στον ΟΤΕ

29 Ιουνίου 2012

Αποφασισμένοι είναι οι Γερμανοί και η εταιρεία Deutsche Telekom AG , μαζί με τους Τροϊκανούς, αλλά και με εντολές της Άγγελα Μέρκελ, να κλείσει οριστικά  τον  Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος A.E. (ΟΤΕ) ,οι δε    θυγατρικές εταιρείες του (OfF  Shore ) στα Βαλκάνια να μεταφερθούν στην μαμά  Deutsche Telekom.

Αυτά είχαν υπογράψει με τα μνημόνια ο  Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντώνης Σαμαράς, μαζί  και με τους βουλευτές τους

Η απόφαση πάρθηκε από τους Γερμανούς, και σε  πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε να μπαίνει  σε εφαρμογή  το οριστικό λουκέτο στον ΟΤΕ.  Κλείνοντας όμως τον  Εθνικό μας φορέα τηλεπικοινωνιών αναπόφευκτα   θα απολυθούν  χιλιάδες  εργαζόμενοι  σε όλη την Ελλάδα  που  θα είναι η επόμενη γενιά  ανέργων. Αυτές  και πολλές άλλες  λεπτομέρειές  με τις οποίες θα φρίξουμε,  δεν τόλμησαν  να   πούνε  στον λαό οι μνημονικοί μας  πολιτικοί ,  με τις  φαρδιές υπογραφές τους  για την παράδοση της χώρας στους Γερμανούς.

Μεγάλο πρόβλημα όμως θα έχει ο Ελληνικός στρατός  και η ΕΥΠ με το θέμα των τηλεπικοινωνιών που είναι εθνικής σημασίας.

Μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει χωρίς τον ΟΤΕ αυτό το κομμάτι.

Αλλά και με τον δορυφόρο Hellas Sat τι θα γίνει ;;

Όλες αυτές οι δραστηριότητες του ΟΤΕ θα μεταφερθούν στην Γερμανία και τα Βαλκάνια.

Να τι συζητούσαν  μεταξύ άλλων στη λέσχη Bilderberg οι φωστήρες πολιτικοί μας,  στον Αστέρα της Βουλιαγμένης τον Μάϊο του 2009.  Εκεί  τα είχαν  όλα προσυμφωνήσει.

Άρα, έχουμε πολύ μέλλον , πολλά χρόνια ακόμα  στην  ανεργία και την ύφεση.

Δεν θα μείνει  όχι μόνο ο ΟΤΕ , αλλά καμιά επιχείρηση στην Ελλάδα, θα κλείσουν όλες.

Τα κόμματα του μνημονίου εκεί μας έφεραν, και συνεχίζουν ακόμα να μας κοροϊδεύουν, το μνημόνιο άλλωστε τα εξηγεί όλα με κάθε λεπτομέρεια και χρονικό ορίζοντα εκτελέσεις. Εντούτοις, παίζουν με την νοημοσύνη του λαού.

Κατά τα, άλλα, εξοργίζονται με τα γιαούρτια που τους πετάνε  Έρχονται και χειρότερα.!

.