Ο Νίκος Βέρτης στην Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις

22 Ιουνίου 2012

Έως και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Νίκος Βέρτης θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο  “Φαντασία” των Αθηνών.

Το πρόγραμμα του είναι άκρως λαϊκό, γνωρίζει δε μεγάλη επιτυχία στο Αθηναϊκό κοινό.

Φέτος, πολλά τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο έγιναν επιτυχίες.

Πρόσφατα  ο καλλιτέχνης βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα την Καβάλα, για να επισκεφθεί τους γονείς που  ήρθαν  από την Ολλανδία όπου διαμένουν μόνιμα,  για διακοπές τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επ΄ ευκαιρία επισκέφθηκε και την Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου “Όραμα”  (περιοχή αεροδρομίου Μακεδονίας ) και συμφώνησαν  την  ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων του  για την  Πέμπτη 16η Αυγούστου 2012.

Το εάν θα δουλέψει τριήμερο, αυτό  θα αποφασιστεί την εβδομάδα που θα ξεκινήσει, το σίγουρο  είναι ότι θα δουλεύει Παρασκευή και Σάββατο.

Το πρόγραμμα θα είναι ίδιο με αυτό των Αθηνών, ο  εξοπλισμός,  οπτικοακουστικών (ήχος & φώτα) είναι δικά του, μια και ο Νίκος Βέρτης τα  επέλεξε και τα αγόρασε ο ίδιος για να έχει καλύτερη ποιότητα.

Του ευχόμεθα καλή επιτυχία, εάν και είναι πολλοί δύσκολοι οι καιροί.

Πάντως, οι Βορειοελλαδίτες  αναμφίβολα θα πάνε  να τον απολαύσουν, ειδικά αν φροντίσει  για προσιτές τιμές  στις φιάλες .

.