Τα καμώματα του Γιάννη Μπουτάρη

25 Ιουνίου 2012

Πως εξελέγη δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης;;

Οι Γιώργος Παπανδρέου και Α. Σαμαράς σε μυστική συμφωνία θέλησαν να αλλάξουν τον τοπίο των δύο μεγάλων δήμων της χώρας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, που παραδοσιακά εδώ και πολλά χρόνια ανήκαν στην ΝΔ.

Η νέα τάξη πραγμάτων και η λέσχη Bilderberg, μαζί με τον Ρότσιλ, Ροκφέλερ, Σόρο προγραμμάτισαν και έφτιαξαν τις δυο πόλεις πολυπολιτισμικές , μια  και οι  παλαιοί Δήμαρχοι που εκλεγόντουσαν ήταν πάντοτε συντηρητικοί.

Από την μία μεριά υποψήφιος στις τελευταίες  αυτοδιοικητικές  εκλογές, της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη ήταν ο Κώστας Γκιουλέκας, και από την άλλη στην Αθήνα ο Νικήτας Κακλαμάνης, με την καλπονοθεία να παίζει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα των  προηγούμενων εκλογών.

Όπως στις προηγούμενες εκλογές του 2008 πιάστηκαν δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι να αλλάζουν ψηφοδέλτια, το ίδιο συνέβη και στις Βουλευτικές  εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 στην Λαμία.

Γι΄ αυτό και ο κύριος Γιάννης Μπουτάρης βγήκε από το μεσημέρι και ανακοίνωσε  στα Μ.Μ.Ε ότι θα είναι ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ οι κάλπες έκλειναν στις 7μ.μ.

Τώρα δε διακηρύσσει ότι θέλουν, δεν θέλουν οι Θεσσαλονικείς, “Ας το χωνέψουν καλά, εγώ και τις επόμενες εκλογές θα είμαι Δήμαρχος “.

Ο κ. Μπουτάρης  σε περίπτωση που  δεν εκλεγόταν Δήμαρχος, (άλλωστε το έχουμε ξαναγράψει,  υπάρχει και φωτογραφικό υλικό), στα γραφεία του υπήρχαν  σε ετοιμότητα ξύλινα ρόπαλα, κράνη και ταραχοποιοί από τις γειτονικές χώρες, Σκόπια, Τουρκία, Αλβανία έτοιμοι για να εφαρμόσουν το σχέδιο, το οποίο όμως δεν χρειάστηκε , διότι πέρασε η καλπονοθεία.

Εξελέγη Δήμαρχος και μέχρι σήμερα σε όλους τους δρόμους της πόλης οι τόνοι σκουπιδιών αναδύουν έντονη δυσοσμία. Οι δρόμοι δεν καθαρίζονται, ούτε ανθρώπους βλέπουμε να σκουπίζουν, όπως γινόταν παλαιότερα. Την καθαριότητα ο Δήμαρχος την έχει δρομολογήσει να δοθεί σε εργολάβους.

Η δε  παραλία  της πόλης έχει γίνει ένα απέραντο μπάζο,  δεν πρόκειται το έργο να ολοκληρωθεί.

Στο πάρκο του Ξαρχάκου συνεχίζουν  να κόβουν κρυφά τα πεύκα, που απαγορεύεται από τον νόμο, υπάρχει και φωτογραφικό υλικό και ενώ υπάρχουν καταγγελίες, δεν κινήθηκε καμιά αυτόφωρη διαδικασία για τον Δήμαρχο.

Όσο  αφορά τους Τουρίστες που  δήθεν θα έφερνε από την Τουρκία, το Ισραήλ, Βαλκάνια, είναι  ένα ψέμα. Σε ρεπορτάζ που έκανα, και ρωτώντας τους ξενοδόχους στο κέντρο της πόλης,  μου απάντησαν ότι “η κίνηση είναι πολύ χειρότερη τα δύο τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει ούτε ένας τουρίστας και εάν  πάμε έτσι  και τον χειμώνα θα κλείσουν πολλά ξενοδοχεία.”

Άρα ,ο κυρ – Γιάννης μας πουλά φούμαρα με μεταξωτές κορδέλες.

Στο μεταξύ μάθαμε πως  έκανε γραφείο τύπου με ξένους δημοσιογράφους και προσέλαβε ειδική εταιρεία επικοινωνίας από το εξωτερικό, η οποία θα διαφημίζει τον Γιάννη Μπουτάρη και το ανύπαρκτο έργο του. Η εταιρεία αυτή είναι Εβραϊκών συμφερόντων και θα ασχολείται με το τμήμα της επικοινωνίας, η δε αμοιβή της θα είναι πολύ υψηλή, από τα κονδύλια του Δήμου, και όχι από τον μισθό του Δημάρχου.

Βρισκόμενος ο Δήμαρχος  σε παρέα ,εξομολογήθηκε ότι “εγώ θα φέρω ξένους δημοσιογράφους,  διότι οι εδώ δημοσιογράφοι δεν κάνουν δουλειά”, όμως  τον  Γιάννη Μπουτάρη, οι  2-3 φίλοι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης  τον  στήριξαν και τον  έβγαλαν δήμαρχο  μέσω του Αρκτούρου Μ.Κ.Ο .

Τώρα ξεκίνησε και τον θεσμό των γκέι πάρτυ, αυτήν την ξεφτίλα, και κατήργησε την  ιστορία την  Γενοκτονία των Ποντίων.

Αυτός είναι  ο πολιτισμός  του Δημάρχου και το Δ.Σ του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μπράβο στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά που μαζί με την νέα τάξη πραγμάτων, κάνοντας την εκλογική αλχημεία έβγαλαν τους  τωρινούς δύο Δημάρχους, Θεσσαλονίκης και Αθήνας,  στα μέτρα τους

Έτσι, κι αλλιώς, οι Δήμοι έχουν επαχθεί στο μεσοπρόθεσμο και  θα δοθούν στους ξένους πιστωτές -τοκογλύφους.

Στο το elliniko-fenomeno.gr, στην ενότητα μνημόνιο θα βρείτε για το μεσοπρόθεσμο (μνημόνιο), στο κεφάλαιο που αναφέρετε στους  Δήμους, Ο.Τ.Α γενικά,  διαβάζοντας θα σας φύγουν τα μαλλιά.

Το ερώτημα είναι ,στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα βγει κάποιος άξιος, και πατριώτης υποψήφιος;;

Υπάρχει  τέτοια προσωπικότητα;;;

 

Εξαιρετικά  αφιερωμένο στον  κυρ Γιάννη… από τους  πολίτες της Θεσσαλονίκης

 

” Ο χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά

μεσ’ στη δική μου γειτονιά…,

κι από τον πολύ συλλογισμό, έχασε το λογαριασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης,

Ο χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά και θέρισε μια γειτονιά

και έγινε μαύρος ουρανός και ανεμοζάλη και καπνός…..

Ο χάρος …ο χάρος στην βρώμικη ασκούπιστη γειτόνια, του Δήμου Θεσσαλονίκη…”

.