Όλα τα κόμματα της βουλής οδεύουν προς πτώχευση

27 Ιουνίου 2012

Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν,έτσι και οι Ελληνικός λαός  κυβερνάται  από κόμματα ,που  εξακολουθούν να  περνούν  εκατομμύρια   Ευρώ από τα ταμεία  του Κράτος .

Όμως, τα περισσότερα έχουν πτωχεύσει είτε είναι στην σημερινή βουλή, είτε είναι εκτός.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Πολιτική Άνοιξη, ΔΗΚΙ, ΚΚΕ, ΛΑ.Ο.Σ, Οικολόγοι Πράσινοι Δημοκρατική Αριστερά,Δημοκρατική Συμμαχία,  και  όχι μόνο,  χρωστούν πολλά  εκατομμύρια  από την εποχή  ακόμα της Δραχμής  , ωστόσο  κανένας από τους υπαιτίους που  διαχειρίστηκαν τα χρήματα των κομμάτων, που ξεπληρώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός ,  δεν πήγε φυλακή.

Και αυτό γιατί, όποιος δημιουργεί  στην Ελλάδα ένα κόμμα,  έχει διασυνδέσεις  και με τις τράπεζες, έτσι,  το πολιτικό κατεστημένο αυτομάτως παίρνει δάνειο, το οποίο δεν επιστρέφεται ποτέ.

Οι τράπεζες και οι διοικούντες τους που δίνουν τα ανεξόφλητα   μαύρα δάνεια , ποτέ δεν λογοδοτούν πουθενά,  ούτε κανείς εισαγγελέας τους έχει αγγίξει μέχρι σήμερα , τα δε χρέη των κομμάτων μεταβιβάζονται στον Ελληνικό λαό, ο οποίος φυσικά και τα πληρώνει με βαρύ τίμημα.

Οι τράπεζες   Αγροτική, Εθνική, Marfin, Πειραιώς, Αττικής, Eurobank, για τις δανειοδοτήσεις πολιτικών κομμάτων με εγγύηση μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις, την περίοδο 2000 έως και 2011-όπως  προκύπτει συνολικά ΠαΣοΚ και ΝΔ έχουν πάρει από τις τράπεζες ως σήμερα δάνεια ύψους 244,2 εκατ. ευρώ, με μεγαλύτερο οφειλέτη την ΝΔ.

Αυτή δεν  ήταν και  δεν είναι  Δημοκρατία, αλλά μπανανία.

Γι΄ αυτό και το ΠΑΣΟΚ δια του αρχηγού του αλλάζει μέχρι τον Νοέμβριο 2012, το σύμβολο, την ονομασία, το καταστατικό, και ότι παλιό υπάρχει για το κόμμα. Με αυτήν την  κίνηση , εξαλείφεται  και όλο το χρέος.

Οι πολιτικοί φωστήρες μας, βρήκαν ωραίο τρόπο για να κερδίζουν χρήματα.

Πως να μην  φαλιρίσει έτσι ένα κράτος  με τέτοια  σχιζοφρενική σπατάλη  !

Αλλά και εμείς που τους ψηφίζουμε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε την μερίδα μας σε αυτό το εθνικό έγκλημα στην εξουσία των κομμάτων

Έτσι λοιπόν , σύμφωνα  και με τον αρχαίο φιλόσοφο τον Πλάτων,”Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν”(Πλάτων)

 

.