Όλο και λιγότερα είναι τα καλοκαιρινά σχήματα και προγράμματα στην λεωφόρο των Μπουζουκιών της Θεσσαλονίκης

27 Ιουνίου 2012

Την εβδομάδα που μας πέρασε, από τα τρία νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν στην περιοχή αεροδρόμιο Μακεδονίας,  τα δύο με τοπικά σχήματα  από κίνηση την  Παρασκευή και Σάββατο  γέμισαν  μόνο το μισό μαγαζί.

Ακόμα και το σχήμα με τον  Σταμάτη Γονίδη δεν είχε την ανάλογη απήχηση για το κοινό,  αυτό δείχνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για  όλους.

Έτσι λοιπόν, με τις τελευταίες του εμφανίσεις  αύριο ( Παρασκευή) και το Σάββατο , ο καλλιτέχνης  αποχαιρετά το κοινό της πόλης

Επίσης,  τελείωσαν  τις εμφανίσεις τους το σχήμα με τον Γιώργο  Γιασεμή, την Βασιλική Νταντά, και τον Σάκη Βέρρο  στα “Μαμούνια Live”.

Από την  Πέμπτη  5 Ιουλίου, στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο ξεκινά το σχήμα που εμφανιζόταν στο VOX των Αθηνών.

Μένει να δούμε πως θα πάει και αυτό το  νέο πρόγραμμα .

Όπως φαίνεται,την σκυτάλη από τα μπουζούκια  παίρνουν πλέον τα μπαράκια και τα Beach Bar. με  τις Live εμφανίσεις  καλλιτεχνών.

Για παράδειγμα, το Ελληνάδικο (μπαρ -Club) “Μαρκίζ”, στο κέντρο τις πόλης,  την Πέμπτη 5 Ιουλίου  θα εμφανιστεί ο Λευτέρης Πανταζής,

Έτσι και  την προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο η νεολαία προτίμησε τα κοντινά μπαράκια και τα Beach Bar, λόγω και του καύσωνα.

Οπότε, από εδώ και πέρα ο κόσμος δύσκολα θα  επιλέγει  τις πίστες στην  περιοχή αεροδρομίου, λόγω έλλειψης χρημάτων και μεταφορικών.

Γι΄ αυτό και η νυχτερινή διασκέδαση μέρα, με την μέρα αλλάζει άρδην .

.