Ο δήθεν μάνατζερ-νταλαβερτζής

16 Ιουλίου 2012

Γνωστός νταλαβερτζής που ξεκίνησε από σερβιτόρος , μετέπειτα έγινε μετρ, αργότερα δε και επιχειρηματίας, βρήκε την λύση,  να κάνει και τον μάνατζερ στην  τραγουδίστρια που ερωτεύτηκε  χωρίς ωστόσο , να γνωρίζει τίποτα η κοπελιά .

Ο νταλαβερτζής, μπερδεύει  ανεπανόρθωτα   τα καλλιτεχνικά δρώμενα, όπως  και τους επιχειρηματίες με τους οποίους συζητά και κλείνει  (ανα)δουλείες  για την καλλιτέχνιδα, παίρνοντας προκαταβολές χωρίς να τηρεί  τα συμφωνούντα , διότι η τραγουδίστρια  εν άγνοια της  δεν  εμφανίζεται   στους χώρους  όπου κλείνει συμφωνίες ο  εν λόγω  αεριτζής-  μάνατζερ  .

Για παράδειγμα, είχε κλείσει  την καλλιτέχνιδα  συγχρόνως σε δύο άλλα μαγαζιά των Αθηνών, παίρνοντας και τις σχετικές  προκαταβολές, οι οποίες  όμως δεν έφτασαν ποτέ στην καλλιτέχνιδα, αφού τις οικειοποιήθηκε ο ίδιος.

Ενώ πρόσφατα σε Club των Αθηνών ο  νταλαβερτζής  βρέθηκε τυχαία με επιχειρηματία που του είχε αρπάξει  προκαταβολή, χωρίς να  του προσφέρει υπηρεσίες για τις οποίες τσάκωσε τα Ευρωπουλάκια  .

Μόλις τον αντίκρισε του  φώναξε, “ρε… λαμόγιο, γιατί έκανες αυτήν την κομπίνα και μου πήρες τα χρήματα;;” Τότε έπεσαν  αστραπιαία  και δύο μπουνιές  που δεν τις περίμενε.Δίπλα του βρισκόταν και ένας άλλος επιχειρηματίας  που και σε αυτόν  είχε υποσχεθεί ότι θα πήγαινε την καλλιτέχνιδα.

Ο αεριτζής “μάνατζερ”,  δεν ξέρει τι του γίνεται στην προσπάθεια του να κερδίσει μια χούφτα ευρώ ,ως  αποτέλεσμα να προσβάλει την αξιοπρεπεια τις  τραγουδίστριας  που έχει αγνεία για όλα αυτά  και να δημιουργεί καταστάσεις

Καλό είναι δε, οι επιχειρηματίες να μην του δίνουν σημασία, καθώς  για την συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα  υπάρχει άλλο πρόσωπο που έχει για να τις κλείνει δουλειές

 

.