Ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα;;

29 Αυγούστου 2012

Το ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα , αυτό πλέον αναρωτιούνται όλοι .

Την απάντηση με βεβαιότητα έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, όταν τον επισκέφθηκε Δήμαρχος από την Δυτική Μακεδονία, απαιτώντας από τον Υπουργό να δώσει επιτέλους τα χρήματα που χρωστούσε στον Δήμο το εν λόγω υπουργείο.

Ο Υπουργός του απάντησε, “εγώ όπως γνωρίζεις δεν έχω το δικαίωμα, ούτε την αρμοδιότητα να δίνω χρήματα έστω και  χρωστούμενα, καθώς κάνει κουμάντο η Τρόϊκα που οι άνθρωποι της είναι εγκατεστημένοι στον πιο κάτω όροφο”.

Και ερωτάτε ο κύριος Στυλιανίδης, από τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, αν είναι αφεντικό η Τρόϊκα τότε γιατί  εσύ να είσαι στην κυβέρνηση και να κοστίζεις στον Ελληνικό λαό χιλιάδες Ευρώ, εφόσον άλλοι αποφασίζουν για τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της χώρας.

Μετά την ανθελληνική κυβέρνηση  του Γιώργου Παπανδρέου και του  υπαρχηγού της καταστροφής  πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου , καθώς και της τρικομματικής κυβέρνησης, που με τις υπογραφές όλων σας  εν λευκώ δέσατε χειροπόδαρα τον Ελληνικό λαό, παραδίνοντας δε την κυριαρχία της χώρας στους ξένους τοκογλύφους για να παρακαλά σήμερα ο κάθε άρχοντας της πόλης για λίγα ψίχουλα, που όμως κατά τα άλλα οι Υπουργοί της κυβέρνησης οι οποίοι ουσιαστικά δεν έχουν πλέον καμιά αρμοδιότητα σε τίποτα να απαντούν ξεκάθαρα ότι αφεντικά για το χρήμα  και την προίκα  του Ελληνικού λαού είναι αποκλειστικά και μόνο οι τοκογλύφοι Τροϊκανοί.

Είναι ντροπή!!!! Έτσι όπως καταντήσατε το πολιτικό μας σύστημα  και τον Ελληνικό λαό, δούλο του κάθε αποικιοκράτη της Ελλάδος να  εισπράττει ακόμα τον κόπο και τον ιδρώτα μας.

.