Γιώργος Καραδήμος & Salina «Χωριστά πια ποτέ»

27 Νοεμβρίου 2012

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Salina και ο Γιώργος Καραδήμος συναντήθηκαν τυχαία πριν μερικούς μήνες, στην «Ενδορφίνη». Σχεδόν αυτόματα προέκυψαν οι συναισθηματικές δονήσεις και διαφάνηκαν οι εκλεκτικές συγγένειες από τους αυτοσχεδιασμούς χωρίς μικρόφωνα κι έτσι αποφάσισαν ότι πρέπει να τις μοιραστούν με το κοινό!

Κάπως έτσι ξεκινάει ο ο μουσικός Δεκέμβριος στο νέο χώρο τέχνης και πολιτισμού «Ενδορφίνη», με μια σειρά συλλεκτικών παραστάσεων που επιμελήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Μια ακουστική μουσική περιήγηση στις μουσικές και στα τραγούδια που ενώνουν τους ανθρώπους. Θεατές και τραγουδιστές μια παρέα συντονίζονται σε αγαπημένα τραγούδια ελληνικά και ξένα.Με ατμόσφαιρα και διάθεση έντονα θεατρική, οι καλοκουρδισμένες φωνές της Σαλίνα Γαβαλά και του Γιώργου Καραδήμου διεγείρουν το χώρο, «πειράζοντας» γνωστάκαι αγαπημένα τραγούδια.

Ο Γιώργος Καραδήμος, συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, γνωστός και από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο έργο του Jonathan Larsson Rent καθώς και για την επιτυχία που έχει κάνει στο ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη «Σε θέλω εδώ», αλλά και τη διασκευή «με πνίγει τούτη η σιωπή», έχει συνεργαστεί  με καλλιτέχνες όπως οι: Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μελίνα Ασλανίδου, κ.ά.

Η Salina, pop-rock τραγουδίστρια και στιχουργός με το δικό της προσωπικό ύφος και στίγμα, είναι γνωστή από τραγούδια που έχει ερμηνεύσει μόνη της ή σε συνεργασία με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι: Στέφανος Κορκολής, Γιάννης Σαββιδάκης, Γιάννης Κότσιρας, Ευρυδίκη,

Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραίτης ενώ στίχους έχει γράψει και ο αξέχαστος Μάνος Ξυδούς.

Γιώργος Καραδήμος και Salina κυκλοφορούν ήδη και το πρώτο τους ντουέτο με τον τίτλο «θα ‘ρθει ξανά» (παραγωγή Heaven-dream).

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία & σενάριο: Θοδωρής Αθερίδης

Ενορχήστρωση: Μάτι Παλαιολόγος

Μουσικοί:

Μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης, Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος, Ηλ. κιθάρα-φωνητικά: Άγγελος Τσιμιδάκης, Πλήκτρα: Σταύρος van der Wilt-Μάτι Παλαιολόγος

Διάρκεια: 150 λεπτά

Παραγωγή: Ενδορφίνη

Κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου 2012 στις 22:30

Πρεμιέρα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

.