Με το σύνθημα ”κορίτσια, ο Κωστής”, υποδέχονται στη Νέα Υόρκη τον υπουργό Aνάπτυξης κλπ, Χατζηδάκη

28 Νοεμβρίου 2012

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών – Δικτύων (και βάλε), Κωστής Χατζηδάκης, στην Νέας Υόρκη, θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Capital Link Foroum -29 Νοεμβρίου- και ”θα απευθύνει χαιρετισμό σε δείπνο εργασίας που διοργανώνει ο γενικός διευθυντής της Dow Chemical Ανδρέας Λιβέρης, στο οποίο θα μετέχουν Ελληνοαμερικανοί και Αμερικανοί επιχειρηματίες”.

Kαι μία ”χαζή ερώτηση”:Γιά 14o χρόνο γίνεται το συνέδριο, που χρηματοδοτείται και από το ελληνικό κράτος, άμεσα ή έμμεσα, υποτίθεται γιά προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα.

Σε αυτό, συμμετέχουν υπουργοί και μιά ντουζίνα κρατικοί αργόσχολοι της Αθήνας.

ΤΑ πρακτικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, όλα αυτά τα χρόνια, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ (εκτός τον τουρισμό τους, ψώνια στην μεγαλούπολη και φιγούρες);

Και σε ότι αφορά τον Λιβέρη και την παρέα του, τι έγινε με όλους αυτούς, που θα έκαναν… ”επενδύσεις” στην Ελλάδα;

Σε ότι αφορά το υπουργείο του κ. Χατζηδάκη, υπάρχει πιό άχρηστο, ανίκανο, διεφθαρμένο υπουργείο;

Σημ.: Το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης, ΔΕΝ επέτρεψε την έλευση στην πόλη του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου, γιά λόγους που δεν γνωρίζουμε. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται τέτοια απόφαση.

kalami

 

http://forums.capitallink.com/greece/2012/agenda.pdf

Σημ :elliniko-fenomeno.gr

Με τα ατελείωτα   non stop υπερατλαντικά ταξίδια  Ελλήνων πολιτικών,  πάντα με κονδύλια  από  τις  άδειες  πια  τσέπες των  φορολογούμενων , έχουν ως αποτέλεσμα να μένει  ακόμα και  χωρίς  συγκοινωνίες  η Β.Ελλάδα  και χωρίς δημόσιες συγκοινωνίες η πόλη της Θεσσαλονίκης. ΝΤΡΟΠΗ !

Εδώ ισχύει η σοφή λαϊκή έκφραση

….Πετά ο γάιδαρος;;;;;

ΠΕΤΑ…ΠΕΤΑ….!!!

Τo video αυτό Τούτη την Ελλάδα οραματίζονται οι πολιτικοί;;;;, θα παιχτεί στο συνέδριο  προσέλκυση  Αμερικανών επενδυτών;;;;

 

 

.