‘Οργιάζει” η προπαγάνδα των Αλβανόφωνων περί Τσαμουριάς, στις ΗΠΑ

29 Νοεμβρίου 2012

‘Είναι οργανωμένοι, προπαγανδίζουν περί Τσαμουριάς και καταγγέλλουν την Ελλάδα γιά… ”γενοκτονία”, …αλλά στην Ελλάδα ”πέρα βρέχει”

Οι περίπου 330.000 Αλβανόφωνοι (μεταξύ τους και Κοσσοβάροι) στις ΗΠΑ, συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παροικίες (Νέα Υόρκη, Βόρεια Νέα Υερσέη, Σικάγο, Ντητρόϊτ, Φιλαδέλφεια, Βοστώνη, Κόλπος Τάμπα, Χάρτφορντ Κοννέτικατ, Ρίβερσάϊντ Καλιφόρνια), δικτυώνονται στο Κογκρέσσο και συγκεντρώνουν χρήματα, όχι γιά… φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υποστηρίζουν ότι Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μπουμπουλίνα και άλλοι ήρωες της επανάστασης ήταν… Αλβανοί.

Ενδεικτική και η προπαγάνδα τους στο διαδίκτυο μέσω μιάς από τις Οργανώσεις τους CHRA (Chameria Human Rights Association)…

Aξιωματούχοι του Στέητ Ντηπάρτμεντ και βουλευτές (Κογκρέσσο), είχαν πριν ένα χρόνο στην Ουάσιγκτον, συναντήσεις με δύο στελέχη των Τσάμηδων.

Μέχρι και η στρατιωτική Ακαδημία της Μεγάλης Βρετανίας έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, αλλά στην Ελλάδα ”πέρα βρέχει”.

Σημ.: Φυσικά, η σκόρπια ελληνική ”οργανωμένη Ομογένεια” ΗΠΑ, χωρίς ”λόμπι”, ηγεσία κλπ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις, φρόντισαν από τον χρόνο 1996 να την… διαλύσουν γιά να ”επιβάλουν” την κρατικοδίαιτη απάτη τους, το ”Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού” (ΣΑΕ).

Με ”άρες μάρες”, γενικόλογα καταδικάζει ο Αβραμόπουλος
Και επίσημα, από Μπερίσια, οι επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας εις βάρος της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσια, ισχυρίστηκε σε επίσημη δήλωσή του (28 Νοε. ’12) ότι ”τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο και από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα”.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Δημ. Αβραμόπουλος, εξαιτίας των δηλώσεων, ανάβαλε την επίσκεψή του στην Αλβανία και με μιά ελαφρά ”άρες μάρες” γενικόλογη ανακοίνωση, ”καταδικάζει” τις δηλώσεις Μπερίσια, σε αντίθεση με την Ρωσία, που ”κοπάνησε άσχημα” τον αλβανικό αλυτρωτισμό.

O Ρώσος αντιπρόεδρος αρμόδιος του τομέα ‘Αμυνας και Ασφάλειας της Ρωσίας Ν. Ρογκόζιν, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στα Τίρανα “να μαζευτούν”.

Πίσω από τον Μπερίσια, βρίσκονται οι γνωστοί κύκλοι της ανωμαλίας που αιματοκύλισαν το Κόσοβο 1999, με την Τουρκία να έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο τελευταία.

Διαπίστωση: Οι Αλβανοί έκαναν ”χοντρή πλάκα” στον υπουργό Εξωτερικών και στην κυβέρνηση.

Σημ.: Το υπουργείο Εξωτερικών είχε ενημερωθεί από το καλοκαίρι γιά το τι έρχεται. ”Χάθηκαν” οι αναφορές

kalami

Τα ιδία κάνουν και οι Σλάβο-Σκοπιανοί   σε βάρος της Μακεδονία μας…,.αλλά στην Ελλάδα ”πέρα βρέχει”

 

.