Παραμάγαζα έγιναν τα νυχτερινά κέντρα

29 Νοεμβρίου 2012

Τον τελευταίο καιρό ξεφύτρωσαν στο διαδίκτυο αρκετά Web Site που πουλούν τραπέζια για τα νυχτερινά κέντρα.

Το κάθε Site κάνει συμφωνία με τον επιχειρηματία, νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας 20-40 Ευρώ  ανά φιάλη που θα έχει κλείσει

Πολλά μάλιστα,  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πουλούν  φιάλες ακόμα και 60 Ευρώ , ως  τιμή για  φοιτητές,  από τα οποία  ο επιχειρηματίας παίρνει 30 Ευρώ.

Αυτά τα χρήματα δίδονται μαύρα στα διάφορα Site από την εκάστοτε επιχείρηση.

 

Σε λίγα χρόνια λέω στους επιχειρηματίες ότι τα συγκεκριμένα Site  εφόσον εδραιωθούν και αποκτήσουν πολύ μαύρο χρήμα, θα τους πάρουν και τα μαγαζιά τους.

 

Ωστόσο,  δεν υπάρχει λόγος να το  κάνουν αυτό, διότι  δεν τους συμφέρει ,αφού  βρήκαν τα κορόιδα που είναι οι επιχειρηματίες οι οποίοι πληρώνουν όλα τα έξοδα και τους φόρους, έτσι  οι εξυπνάκηδες των Site  οικονομούν αέρα – πατέρα.

 

Όμως ,έτσι όπως κατάντησε να  κινείται η νυχτερινή  διασκέδαση,  με τις δυο  και τρεις ταχύτητες τιμών για το ίδιο προϊόν στα μαγαζιά τους ,  σιγά ,σιγά  όλοι οι θαμώνες  που  μόνο  κουτοί δεν είναι , θα αλλάξουν  στέκια  και θα πάνε προς  τα μπαράκια  και αυτό γιατί,  η τιμή του ποτού  για όλους τους πελάτες είναι πολύ χαμηλή  και  χωρίς  μεσάζοντες .

Απορώ δε, γιατί οι επιχειρηματίες δεν κατεβάζουν τις τιμές στα 80- 100 Ευρώ, έτσι, ώστε,  να φύγουν οι μεσάζοντες και  τα καρτέλ, και να γεμίσουν τα μαγαζιά τους;;

Πάντως, κάτι τρέχει  που  δεν το κάνουν… ,θα σκέπτονταν ο καθένας , εντούτοις,  εγώ γνωρίζω  πολύ καλά το τι συμβαίνει, περιμένω όμως να το ομολογήσουν   και οι επιχειρηματίες, κυρίως να αλλάξουν τα κακός κείμενα  εάν θέλουν  πραγματικά να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, όσο  ακόμα θα υπάρχουν τα κέντρα τους.

.